Pagaliau išaušo ir scenos karalienės Džordanos Butkutės valanda „Kitokiuose pasikalbėjimuose“! Jos prisiminimus iš devintojo dešimtmečio laikų ir kitas dar niekur negirdėtas istorijas išgirskite jau šį ketvirtadienį 20 val. Lietuviškos muzikos legendą kalbins Mantas Katleris.

Džordana Butkutė laidoje "Kitokie pasikalbėjimai" /Foto: Ignas Gaižauskas

90-ųjų temą penktadienį tęs meno ir kultūros laidų ciklas „MO muziejus. Pokalbiai“. 17 val. įsijungę „Delfi TV“, išvysite pastarojo dešimtmečio pabaigoje į Niujorką išvykusį gyventi ir kurti menininką Žilviną Kempiną. Dabar jis teigia: „Tai miestas, apie kurį ką bepasakytum, nepameluosi“.

MO muziejuje vyksiančio pokalbio metu kūrėjas dalinsis įvairiomis istorijomis iš to laikotarpio ir savo kūrybinio gyvenimo. Ž. Kempiną kalbina kultūros analitikas, MO parodos „Rūšių atsiradimas. 90-ųjų DNR“ vienas iš kuratorių Vaidas Jauniškis.

Žilvinas Kempinas

Iškart po to, 18.30 visų krepšinio aistruolių laukia laida „Iš rūbinės“, kurioje Mindaugas Kuzminskas kalbins amerikiečių krepšininką Mike’ą Jamesą.

O vakare pasiruoškite atsipūsti ir pasigarsinkite savo televizorius – 20.30 val. Radistai kviečia į trankų „Radistai Arena Show“ vakarėlį. Jame nebus apsieita be svečių: išgirsite populiariuosius lietuviško hiphopo atstovus Alekną ir Niko Barisą.

"Radistai"

Šeštadienį dienos metu pasidžiaugę vasarėjančia gamta, 17 val. būsite kviečiami patogiai įsitaisyti prie „Delfi TV“ ekranų. Čia „Domino“ teatras jums paruošė muzikinį pasirodymą „Miuziklų žvaigždės“, kuriame išgirsite populiariausius geriausių visų laikų miuziklų kūrinius, atliekamus tokių žvaigždžių kaip Jeronimas Milius ir žavioji Karina Krysko.

Karina Krysko, Jeronimas Milius

Sekmadienį, 10 val. ryto „Delfi TV“ eteryje – tiesioginės Šv. Mišios iš Telšių katedros.

Vakare – humoro dozė garantuota! 20.30 val. įsijunkite improvizacijų šou „Gero juoko dozė“.

O sekmadienio vakaras bus skirtas kino mėgėjams. Jų laukia net du filmai:

21 val. – lietuvių režisieriaus Audriaus Stonio „Kenotafas“. Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas filme pasakoja istoriją apie trijų bevardžių kareivių kapą po vieno ąžuolo šaknimis.

22.15 val. – lietuviškas dokumentinis režisierės Oksanos Burajos filmas „Liza, namo!“. Vienos originaliausių Lietuvos režisierių trumpametražis filmas kalba apie atotrūkį tarp vaiko ir suaugusiųjų pasaulių.

Kadras iš filmo

Labai svarbu nepamiršti ir sporto! Tad kiekvieną darbo dieną 13 val. įsijunkite „Delfi TV“ pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotes „Sportuok namie“ kartu su profesionaliais treneriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)