Jos fotografavosi po vandeniu baseine ir jachtoje atviroje jūroje, ridenosi smėlio kopomis ir važinėjosi keturračiais dykumoje, lenktyniavo su aukštakulniais, privalėjo įsikūnyti į įvairiausius vaidmenis ir, atrodo, turėjo atsikratyti visų baimių. Tačiau viena iš paskutiniųjų užduočių Egipte merginoms sukėlė daugiausiai ašarų, rašoma pranešime spaudai.

„Jūsų laukia nelengvas išbandymas. Žinau, kad esate pavargusios, bet dabar jūsų laukia madų žurnalo viršelio fotosesija. Atsakomybė milžiniška. Jūsų fotosesija vyks kartu su šiuo nuostabiu gyvūnu. Jūs neturite ant jo lipti, jo bučiuoti, su juo reikia elgtis atsakingai”, – dykumoje šalia kupranugario dalyves pasitiko „Dydžio evoliucijos” komisijos narys, vienas populiariausių šalies fotografų Naglis Bierancas. Fotosesijoje dalyvavo naminis, turistiniams tikslams auginamas kupranugaris, pripratęs prie žmonių dėmesio.

Pusfinalyje liko penkios merginos, tačiau finale vietų – tik trys ir nei viena nenori palikti projekto likus vos vienam žingsniui iki finalo. Tačiau pamačiusios egzotišką gyvūną, kuris smalsiai tyrinėjo aplinką, sukiojosi ir leido keistus garsus, kelios merginos puolė į paniką.

„Pradėjau drebėti ir verkti. Pati nesupratau emocijos, kas su manimi vyksta, ašaros kaip pupos tik rieda... Jis tikrai agresyviai atrodė, nežinai, kurią minutę jis tave apspjaus ar įkąs”,– pasakojo griežtąja mokytoja konkurenčių vadinama Laura, išsiprašiusi Naglio su gyvūnu fotografuotis paskutinė.

„Nepaisant to, kad Laura labai bijojo ir visa drebėjo, kai aš keldavau objektyvą prie akių ji iš karto imdavo pozuoti. Tik padarom pauzę – ir ji visa vėl dreba, bet vis tiek atidirbo”, – stebėjosi Naglis Bierancas.

Tačiau ir kitoms merginoms nepavyko ramiai susikaupti darbui ir pozuoti prie kupranugario, kuris vis pajudėdavo ar suprunkšdavo, taip sukeldamas merginų klyksmus.

„Esu fotografavusis su arkliu, aš nebijau jokių gyvūnų, aš juos jaučiu, bet va šito.... aš kažkaip nepajutau”, – skundėsi kita dalyvė Žiedūnė, kuriai pavyko sutramdyti ašaras ir pozuoti prieš fotoobjektyvą tik tuomet, kai kupranugaris atsigulė.

Paulina ramiai žengė prie gyvūno ir drąsiai pozavo klausydama Naglio nurodymų. Pajutęs merginos ramybę, ramiai kartu pozavo ir egzotiškasis fotomodelis.

„Šiandien fotosesijos metu supratau, kad Paulina drąsiausiai žengia į finalą, nes pastaruoju metu ji nesusimauna jokioje užduotyje”,– daug merginų ašarų sulaukusioje užduotyje nugalėtoją paskelbė Naglis Bierancas.

Ar ši fotosesija taps Paulinos kelialapiu į finalą ir kurios dvi merginos turės pasitraukti iš kovos, kai pergalė atrodo ranka pasiekiama, sužinosite jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)