Kino recenzijas „Youtube“ kuriantis D. Klajumas šią savaitę apžvelgė laidą „Kitokie pasikalbėjimai“. Komikas negailėjo kritikos nei vedėjams, nei šio projekto turiniui. Įdomiausia dalis ta, kad tokiu savo vaizdo įrašu Dominykas originaliai paskelbė, kad jau netrukus jį bus galima išvysti šio šou vedėjo kėdėje. Tiesa, nemaža dalis žiūrovų taip ir nesuprato ar tai yra tiesa, ar visgi pokštas.

Visas abejones antradienį išsklaidė laidos autorius Mantas Bertulis, viešai pareikšdamas apie pokyčius vedėjų tarpe. „Prie „Kitokie pasikalbėjimai“ komandos jungiasi D. Klajumas, o jo pirmuoju svečiu taps anekdotų karalius Raimondas Šilanskas!“ – džiugiai pranešė jis.

„Šiaip, kaip sakė Žilvinas Širka-Roads, reikėjo turėti nemažus kiaušinius, kad paleistume naujo vedėjo pristatymo reklamą, pasijuokiant iš savęs. Juolab žinojome, kad ne visi žmonės supras ar peržiūrės iki galo. Tad gavome ir nemažai papildomos kritikos iš komentatorių. Tačiau argumentuota kritika nėra blogai, ji tik padeda tobulėti. O kiti nesuprato ir sarkastiškos mano bei „Kitokių pasikalbėjimų“ reakcijos į šį video, todėl kai kurie tiesiog pražiūrėjo 12 minučių reklamą, patys to nesuprasdami“, – šyptelėdamas pridūrė laidos kūrėjas.

Delfi susisiekus su naujuoju šou vedėju D. Klajumu, šis patikino, kad žingsnis į „Kitokių pasikalbėjimų“ sceną nebuvo spontaniškas – tiesiog tam atėjo reikiamas laikas.

„Su laidos įkūrėju M. Bertuliu mes esame pažįstami jau seniai, turbūt net prieš imant kurti „Kitokius pasikalbėjimus“ mūsų bendri ratai trynėsi kraštais. Mes visą laiką kažkiek šnekėdavomės apie tai, tik nesuprasdavome iki galo, ko norime. Manau, kad ilgą laiką aš tam nebuvau pribrendęs, tačiau per paskutinius metus paaugo mano kūryba, komedija, daugiau atsidaviau į kūrybinę pusę ir, vieną dieną bendraujant su Mantu bei aptariant įvairius planus, galiausiai atsirėmėme į vieną ir tą patį atsakymą, kad galbūt man reikėtų pabandyti būti trečiuoju vedėju. O dabar tai ir pabandysim“, – pasakoja jis.

Žinomus įvairių sričių atstovus kalbinantys vedėjai iki šiol lyg ir buvo pasiskirstę savo pozicijas – R. Zemkauskas tarsi užėmė solidesnę šou pusę, M. Katleris – linksmesnę, labiau atsipalaidavusią. O kokiame amplua save mato D. Klajumas?

„Sunku dar apie tai kalbėti. Esu labai šviežias. Turiu šiokį tokį įsivaizdavimą, tik dar pilnai jo nesinori atskleisti. Pati esmė yra tokia, kad aš stengiuosi pasižiūrėti kitu kampu į savo kūrybą ir į pačius pašnekovus, kuriuos kviečiuosi. Mano pirmasis pašnekovas – R. Šilanskas – kviečiamas ne šiaip sau. Manau, kad jis yra palikęs žymę Lietuvos kultūroje ir manau, kad verta ją aptarti su juo pačiu. Aš tikiu, kad šalyje yra rezervas žmonių, palikusių tokią žymę, tik ne visi sugeba tai tinkamai apžvelgti. Nepervertindamas savo jėgų, aš sakau, kad bandysiu tai padaryti, bet matysime, kaip bus“, – sako pašnekovas.

Jokia paslaptis, kad jaunoji komikų karta nevengdavo pasišaipyti iš senosios kartos humoristų. To neneigia ir pats Dominykas.

„Ir pats taip darydavau, bet kartos pykstasi. Visas senimas sako, kad jaunimas – keisti ir atvirkščiai. Atėjo laikas visa tai padėti į šoną ir paknibinėti kitus dalykus. Mes esame skirtingi kūrėjai. Man kažkas nepatinka, bet ir ponui Raimondui gali kažkas nepatikti, tačiau mes galime rasti bendrą kalbą – tikiu, kad būtent tai atsiskleis ir pasikalbėjimuose“, – tikina būsimas vedėjas.

Pasiteiravus, ar nebijo šioje laidoje būti lyginamas su savo kolega, taip pat komiku M. Katleriu, pašnekovas sako, kad to neišvengsi.

„Lyginimo išvengti neįmanoma. M. Katleris, kaip ir sakiau savo recenzijoje, mano galva, yra labai geras vedėjas, kad ir kokios kritikos jis gauna. Esame suaugę ir kritikuoti vieni kitus reikia – rinka iš to tik išlošia. Tai, kad būsiu su juo lyginamas – faktas, kadangi esu naujas žaidėjas, todėl manyje bus ieškoma kažkokių panašumų į jau esančius vedėjus. Kaip žmogus debesyje ieško veido formos, taip jis ieškos manyje elementų, kurie jam patinka arba nepatinka. Man prireiks laiko išsiskirti, bet pasistengsiu“, – žada Dominykas.

Komikas džiaugiasi, kad naujieji kolegos nevaržo kūrybinės laisvės ir pasitiki jo jėgomis. D. Klajumo debiutas – jau netrukus ir Delfi TV eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)