Projekto prodiuseriai dar prieš finalą pakvietė nufilmuotą šou stebėti su visa „Lietuvos balso“ šeima didžiuliame ekrane ant „Ozo“ prekybos centro stogo Vilniuje. Ištikimiausių projekto gerbėjų neišbaidė net lietus.

Drive-in finalo stebėjimas ant stogo kartu su specialiai paruoštais muzikiniais pasirodymais ir maloniomis staigmenomis, skirtomis tik finalinio vakarėlio dalyviams, kaip tikino organizatoriai, suteikė unikalią galimybę pasveikinti nugalėtoją ir pamatyti išsiilgtus scenos ir ekrano žvaigždžių pasirodymus gyvai.

Šalyje esant epidemijai ir apribojimams karantino metu pasiruošimas projekto finalui šį kartą buvo kitoks, nei įprasta. Praėjusią savaitę vykusių filmavimų metu tuščioje salėje buvo nufilmuoti visi finaliniai pasirodymai. Remiantis Sveikatos apsaugos ministerijos nurodymais, buvo palaikomas saugus atstumas bei užtikrinama maksimali viruso plitimo prevencija pasitelkus respiratorius bei vienkartines pirštines.

Po ilgos pertraukos filmavimo metu susitikę mokytojai atvirai pripažino, jog pasiilgo scenos, šou ir vieni kitų. Filmavimo metu kolegos su vedėju Rolandu Mackevičiumi dalinosi pasakojimais, kaip leido laiką karantino metu, ir nevengė aštriai vienas apie kitą pajuokauti.

Be savo dalyvių finalinių pasirodymų, mokytojai ypač laukė ir savo sugrįžimo į sceną. Po dviejų mėnesių pertraukos karantine finalo metu jie ir vėl susitiko bendram kūriniui ir sutartinai pripažino, jog buvo ypač sunku jį dainuoti išlaikant atstumą. Juolab jog kūrinys apie aistrą, meilę ir norą liestis.

Finalistų pasirodymai vakaro metu buvo ypatingi. Nors jiems scenoje netalkino nei pritariamieji vokalai ar šokėjai, įspūdingą šou jie kūrė pasitelkdami vizualizacijas ir ypač ryškius įvaizdžius.

Šeštadienio vakarą dėl žiūrovų simpatijų kovėsi Monique, Justino Jaručio, Monikos Liu ir Donato Montvydo komandų nariai.

Dalyviai finale pasirodė tokia tvarka: Elizabeth, Jokūbas, Eliza, Simona, Katerina, Karolina, Juozas, Miglė, Justina, Edgars, Simonas ir Evita.

Į top ketvertuką pateko Evita, Simona, Jokūbas ir Karolina. Šie dalyviai turėjo dėl geriausiojo vardo kautis kitame balsavime. Vos keliolika minučių trukusi kova nulėmė, kad šiemet projekto laimėtoja tapo J. Jaručio mokinė – E. Cololo.

Iškart po pergalės nugalėtoja dar kartą atliko laimę atnešusią dainą „American Boy“.

„Aš vis dar to nesuvokiu“, – iškart po verdikto neslėpė Evita.

„Pirmiausia aš noriu grįžti namo ir juose su šia naujiena prabusti. Norėčiau sukurti kažką muzikoje, bet pirma man reikia pabaigti mokyklą, išlaikyti egzaminus, o po to žiūrėsime“, – kalbėjo ji.

„Ačiū. Žiauriai ačiū visiems, kurie mane palaikė. Neturiu žodžių. Nesitikėjau, kad gausiu tiek daug palaikymo. Ačiū, kad buvote su manimi“, – pridūrė a.a. Vitalijaus Cololo dukra.

Dar prieš finalą projekto dalyvė atskleidė, kad į sceną ji lipo su ne tik specialiai jai pasiūtomis ir šimtais kristalų puoštomis kelnėmis, bet ir ypatingu ir labai sentimentalią vertę turinčiu švarku.

„Pasiruošimas finalui man nebuvo labai lengvas. Aišku, kad buvo momentų, kai jaučiausi silpna, tačiau tuomet turi suimti save į rankas ir laikytis savo toliau duoto kelio. Tokioje situacijoje privalai išmokti būti stipri. Nes jei tik nuleisi rankas, viskas absoliučiai ims slysti iš po kojų. Žinoma, kad šį finalinį pasirodymą noriu skirti tėčiui. Todėl ir į sceną lipu su savo tėčio švarku, kuris man turi labai ypatingą reikšmę“, – apie savo pasirodymą ir stiprybės scenoje suteikusi drabužį kiek anksčiau kalbėjo Evita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)