Delfi TV laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ vedėjas Rytis Zemkauskas paklausė grupės lyderio – „Tai kodėl buvo nuspręsta, kad jūs kitais metais nedalyvausite?“.

„Reikėtų klausti ne manęs, o LRT – atrankos organizatorių. Toks buvo jų sprendimas ir aš nenoriu eiti į diskusijas“ – sakė Vaidotas Valiukevičius, tačiau visgi leidosi į kelias detales, – Mano pasirinkimas gal būtų kitoks ir organizatoriai negali pykti už mano nuomonę ar įsižeisti. Manau, kad Lietuvos rengėjai nesuprato, kokią galią ir jėgą mes turėjome. Mes buvome pionieriai. Mes galėjome būti tie, paskui kuriuos eina kiti.“

Vaidotas priduria, kad šiais metais jie planavo daryti tokius dalykus, kokių dar nėra daręs nė vienas Eurovizijos atstovas: buvo suplanuotas interviu BBC, speciali laida tik apie „The Roop“ Nyderlandų televizijoje ir daug kitų veiklų.

„Manau, kad Lietuva tiesiog kartais pritrūkta drąsos. Mes laukiame kažko, kas bus nuleista, už mus nuspręsta. Tai, kuo aš dalinuosi yra tik mano nuomonė, mano komentaras ir aš labai tikiuosi, kad klystu, – ir aš tikrai nieko nekaltinu – aš tiesiog žiūriu į situaciją, kaip į tai, ką mes turime dabar, ir ko neišnaudojome,“ – sako „The Roop“ lyderis.

Daugiau įdomių detalių apie Eurovizijos atranką ir „The Roop“ planus žiūrėkite laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ su Ryčiu Zemkausku ketvirtadienį 20 val. per televiziją Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)