Finalinį etapą pasiekė šeši talentingiausi Lietuvos vaikai, rašoma pranešime spaudai. Šį vakarą į sceną lips Manto Jankavičiaus komandoje sužibėjusios Barbora bei Nikoleta, Monikos Marijos favoritai Matas ir Kotryna bei ryškiausi Donato Montvydo mokiniai Dovydas ir Grėtė.

Finalinėje laidoje netruks emocijų – vaikai ir šypsosis, ir brauks ašarą po pasirodymo, o jų mokytojai šoks ir aikčios. Vakaro metu laidos vedėjas Rolandas Mackevičius įkūnys ir visus tris projekto mokytojus. Pamatę savo pačių parodijas, juoko nesulaikys ne tik mokytojai, tačiau ir dalyviai bei visa projekto komanda. Šou metu scenoje pasirodys ir Kayra bei pirmojo projekto sezono nugalėtoja Milėja, kuri pristatys dar niekur negirdėtą naujausią savo kūrinį.

Finalo dalyviai atkakliai ruošėsi šiai dienai ir televizijos žiūrovams padovanos įsimintinas akimirkas. Tiesa, dalyvių laukia staigmena – šį kartą vaikų įspūdingus pasirodymus komentuos ne tik projekto mokytojų komanda, bet ir nuotoliniu būdu juos stebėjusios didžiausios Lietuvos muzikos žvaigždės.
Šį vakarą prie įprastų trijų mokytojų prisijungs tokie atlikėjai, kaip Andrius Mamontovas, Jurgis Brūzga, Justė Starinskaitė, Evgenya Redko, GJan ir Monique.

„Aš tiesiai iš sodybos Molėtuose dalyvauju jūsų gražioje šventėje. Tiesiog pačios „fainiausios“ mintys ir patys gražiausi žodžiai skrieja jums visiems“, – kalbės Justė Starinskaitė.

„Viskas, ką padarei šiandien, buvo iš tavo jausmo, aš tą labai vertinu. Tas jausmas buvo labai nuoširdus. Dieve, aš pati jaudinuosi, kaip miela!“, – dalyvės, atlikusios jos dainą, pasirodymą komentuos ji.

Tuo metu Jurgis Brūzga po pasirodymo negailės pagyrų savo dainos atlikėjui.

„Aš dabar svajoju su tavim sudainuoti šitą dainą. Super! Kiek esu girdėjęs, kas bandė atlikti šitą dainą, ši versija buvo tikrai geriausia. Ačiū tau!“, – dėkos Jurgis.

Finalą šįvakar atidarys pasirodymas, kuriame naujai suskambės Andriaus Mamontovo legendine daina „Mono arba stereo“.

„Manau, čia buvo idealiausias pirmas pasirodymas, koks šį vakarą galėjo būti“, – pasirodymą komentuos Monika Marija.

Po pasirodymo ekranuose pasirodys ir pats Andrius Mamontovas. Pažiūrėjęs pasirodymą muzikantas negailės gražių žodžių bei pagyrų.

„Ačiū tau labai. O aš tiesiog sakau žiūrovams – siųskite žinutę „mono arba stereo“, bet kad ji būtų už šį dalyvį“, – žiūrovus balsuoti ragins garsus dainininkas.

Primename, jog remiantis Sveikatos apsaugos ministerijos nurodymais dėl susidariusios epideminės situacijos, šį sekmadienio vakarą transliuojama laida buvo nufilmuota tuščioje arenoje užtikrinant absoliučią apsaugą. Tačiau tiesiogiai vyksiančio balsavimo metu televizijos žiūrovai spręs, kurių trijų finalistų iš anksto nufilmuoti antrieji pasirodymai pasieks eterį, o vėliau – kuris iš šių dalyvių bus tituluotas projekto nugalėtoju bei džiaugsis 10 000 eurų piniginiu prizu.

„Lietuvos balsas. Vaikai“ antrojo sezono didysis finalas, žadantis įspūdingą šou – jau šį vakarą, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)