Sėkmę lydintys nusivylimai

Į Lietuvą gyventi iš Rusijos grįžusio žymaus 31 metų aktoriaus patirtis – stulbinanti. Jam teko vaidmenys, kurių galima pavydėti, o karjeroje - pažintys su garsiausiais kino ir meno industrijos žmonėmis ir, neslėps aktorius, ne vienas nusivylimas, rašoma spaudos pranešime.

Žilvinas laidos vedėjai Kristinai Rimienei papasakos, kas paskatino jį atsigręžti į užsienio kino pasaulį, kuris, atviraus vyras, nėra paprastas, juk atrankose į vaidmenis aktoriai dažniau išgirsta neigiamą atsakymą. Užsienyje, skirtingai nei Lietuvoje, Žilvinas kviečiamas į atrankas (kastingus), tuo tarpu gimtojoje šalyje viskas vyksta kitaip.

„Aš supratau, kad tai – kažkokia anomalija ir man tai nepatinka, netinka. Tuomet ir nusprendžiau emigruoti“, – laidos žiūrovams pasakos aktorius, prieš šešerius metus emigravęs į Čekiją ir neslepiantis, kad viena išvykimo būtent į šią šalį priežasčių – meilė Prahai.

Serialai, reklamos – darbų buvo, tačiau juos ribojo kalbos barjeras. Aktorius atviras – jo ambicijos buvo didesnės nei tai, ką jam siūlė Čekija. Viską nulėmė vienintelis skambutis iš Maskvos – darbo pasiūlymas nuviliojo Žilviną į Rusiją, kur jo laukė vaidmenys filmuose, prabanga, meilė ir... dukros gimimas.

Milijonai ir meilė

Būtent čia aktorius sutiko Juliją – buvusią garsaus Rusijos oligarcho žmoną, su kuria susilaukė dukros, šią vasarą švęsiančios ketverių metų gimtadienį. Atrodytų, kad ši šalis pasiūlė jam viską – nuo karjeros iki meilės ir šlovės, tačiau Žilvinas neslepia – toks gyvenimas turi ir kitą pusę.

Persikėlęs į Maskvą Žilvinas buvo labai vienišas, tad pažintis su Julija jam labai padėjo, moteris ne tik praskaidrino jo vienatvę, bet ir supažindino su svarbiais žmonėmis. Visa tai aktoriui buvo nauja ir be galo įdomu. Judviejų meilę vainikavo dukters gimimas, tačiau poros santykiai baigėsi.

Žilvinas neslėps – jo ir buvusios kelias išsiskyrė, nes jiedu yra visiškai skirtingi.

„Buvo labai daug konfliktų, mes absoliučiai skirtingi žmonės. Mus sieja tik dukra. Nieko bendro mes neturime. Aš save labiau priskiriu prie menininkų, o tas žmogus šiek tiek kitaip mato pasaulį“, – atviraus Žilvinas, kuriam konfliktai nepatikdavo ypač dėl to, kad juos kartais matydavo dukra.

„Supratau, kad geriau būtų, jei ji nematytų to. Geriau susitikti rečiau, bet kai niekas nesipyksta ir kad dukra matytų gražų paveikslėlį, kad tėvai nesipyksta, nei gyventi kartu ir matyti rietenas, priekaištus. Tai buvo mano sprendimas ir dabar manau, kad jis buvo teisingas.“

Žilvinas neslepia, kad jo vyrišką ego tenkino kitų vyrų dėmesys gražuolei jo partnerei, kurį laiką jis net buvo pasirengęs užmerkti akis prieš tam tikrus moters būdo bruožus, kad ir toliau turėtų tokį „trofėjų“. Jei ne šios vyriškos ambicijos, neslepia vyras, greičiausiai jiedu būtų išsiskyrę kur kas anksčiau, iki kol moteris netikėtai pastojo. Dėl dukros jis nusprendė pasilikti ir stengtis dėl šių santykių, tačiau vieną dieną suvokė, kad tai – viskas.

Rusijos turtuolių elito gyvenimas aktoriaus nesužavėjo, jis labiau vertino ir tebevertina laisvę, kurią jam dovanoja jo darbai. Laidos žiūrovai išgirs ir apie pikantiškas oligarchų kasdienybės detales, įprastas tam pasauliui, tačiau visiškai svetimas laidos svečiui.

Svarbiausia – karjera

Grįžęs į Lietuvą Žilvinas sutiko, pasak jo, tobulą merginą iš Vokietijos.

„Aš visada svajojau turėti merginą, kuri gyvenime daro kažką labai rimta, o ta mergina kaip tik studijavo mediciną. Idealiai atitiko ir jos išvaizda, ir rimta jos veikla, bet vėlgi nieko nepavyko dėl mano profesijos ir jos užimtumo – medicinos studentė turėjo daug mokytis ir neturėjo man laiko“, – pasakoja Žilvinas, pasirinkęs pamiršti tą merginą ir išvykti į šiltuosius kraštus.

Aktorius papasakos žiūrovams apie šiuos neeilinius, gilų pėdsaką jo gyvenime palikusius santykius ir tai, ko tikisi ateityje. Šiandien jam svarbiausia karjera, tačiau būtent dėl jos šiandien jis yra vienišas.

„Aš nežinau, iš kur man paskambins – iš Londono, Maskvos, Los Andželo ar Kijevo... Aš nieko negalvojęs viską mesiu ir išvažiuosiu“, – apie vienatvės priežastis kalba Žilvinas.

Aktorius neslepia, kad tik dėl vienintelio žmogaus jis atsisakytų karjeros – savo dukters. Tačiau šiandien jis lieka Lietuvoje, planuoja čia vaidmenis ir rengiasi įgyvendinti savo svajones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)