„Viskas vyksta maždaug taip: atvarai prie ežero, užmeti meškerę, internetu susijungi su likimo draugais ir... prasideda diskusijos“, – pasakoja Laima.

Žvejyba – bene vienintelis jai likęs karantininis hobis. Jei anksčiau ji svajodavo apie tolimiausius kraštus ir mėgdavo juose lankytis, tai dabar didžiausias noras, kad pagaliau baigtųsi karantinas. Per 2 mėnesius namuose Laima išvertė ir vėl sutvarkė spintas, kelis kartus nuvalė langus ir net pertapetavo kambarius.

Laima sako, kad ji – „Ne kokia fyfa ilganagė“. Ji ūkiška moteris, kuriai sėdėti be darbo – didelė kančia.

„Kas, kad nėra renginių ir nei jų vedėjų, nei dainininkų nebereikia, aš galiu būt ir kitaip naudinga. Gerbiamieji, skambinkit, pjaunam žolę, tvarkom tujas, galim jas išpurtyti, galim pasodinti gėlytę, išrauti žolytę, ištapetuoti sienas, nuvalyti langus. Jeigu ką – kreipkitės.

Kainą suderinsim, verslo liudijimus išsiimsim, valstybei mokesčius sumokėsim: ir jums – nauda ir mums – pinigas“, – į tautą kreipėsi netikėtai bedarbe virtusi Laima.

Atsarginę profesiją bandys susirasti ir KK2 žurnalistas Domininkas, kuris, pasinaudojęs pažintimis, įsidarbins... Živilės Pinskuvienės sodininku, kūno kultūros mokytoju ir kurjeriu. Kuris darbas Domininkui arčiausiai širdies? Kodėl iš Pinskuvienės „vergijos“ jam teko sprukti per tvorą?

Margas svarbiausių savaitės įvykių kaleidoskopas kartu su prof. Sauliumi Čaplinsku ir mados eksperte Marija Palaikyte – jau šį vakarą, 19 val. 30 min., LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)