Ketvirtadienį 20 val. - puiki proga išvysti didžiulio susidomėjimo sulaukusius „Kitokius pasikalbėjimus“ su itin retai interviu dalinančiu aktoriumi Rolandu Kazlu.

„Kitokių pasikalbėjimų“ akimirkos

Penktadienį, pasibaigus darbams, 17 val. „Delfi TV“ eteryje jūsų lauks laida „MO muziejus. Pokalbiai“.

Šįkart joje svečiuosis beveik 30 mados pasaulyje praleistų metų skaičiuojanti Renata Mikailionytė. Ji pasidalins prisiminimais apie eisenos pamokas Vilniaus dailės akademijos koridoriuose bei dalijimąsi mados žurnalais.

MO muziejus. Pokalbiai - Renata Mikailionytė

Kiek vėliau, 18.30 val. startuoja visiškai nauja laida „Iš rūbinės su Samsung Galaxy S20“, kurioje pirmą kartą laidos vedėjo vairą išbandys Mindaugas Kuzminskas.

„Tai man gerokai sunkesnis darbas, be to, žinau, kad visi lygins mane su profesionaliais žurnalistais. Tačiau, prašau, kol kas to nedarykite“, – juokiasi naujasis laidos vedėjas.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės ir Krasnodaro „Lokomotiv Kuban“ žaidėjas kalbins įdomiausius pasaulio krepšinio žmones: krepšininkai iš visos planetos, buvę bendraklubiai ir didžiausi priešai, treneriai, teisėjai, vadybininkai, agentai, šokėjos. Pirmasis pašnekovas – Mantas Kalnietis.

Mindaugas Kuzminskas

Vakarą vainikuos jautrus, sielą džiuginantis Kauno muzikinio teatro spektaklis - koncertas.

Prie „Delfi TV“ ekranų muzikinis spektaklis „Tau gražiausios pavasario gėlės!“, su tokiomis scenos žvaigždėmis kaip Egidijus Bavikinas, Karina Krysko ir kitais, visų lauks 20.30 val. Spektakliui diriguos trijų teatro dirigentų Juliaus Geniušo, Jono Janulevičiaus ir Virgilijaus Visockio trio.

Muzikinis spektaklis "Tau gražiausios pavasario gėlės!"

Šeštadienį nuotaikingą vakarą žada „Domino“ teatro romantinė komedija „Tiesa“. Šią skoningą, prancūziškai ironišką istoriją apie meilę, melą ir tiesą žiūrėkite 17 val.

Spektaklio "Tiesa" anonsas

Sekmadienį visi tikintieji bus kviečiami ramybės, susikaupimo dieną pradėti 10 val. mišiomis iš Telšių Katedros.

Mišios

Savaitgaliui artėjant prie pabaigos gera nuotaika pasirūpins „Kito kampo“ improvizacijų šou, kuris prasidės 20.30 val.

Kitas kampas

Iškart po jo, 21 val. – Delfi kino seansas. Šįkart laukia Valdo Navasaičio vaidybinis filmas „Kiemas“.

Namo, kuriame vyksta veiksmas, kieme susipina įvairiausių žmonių gyvenimai. Šių žmonių buitis ar įpročiai nepaliesti laiko – visi jie iš praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio, vadinamo stagnacija.

Kadras iš filmo "Kiemas"

Kaip įprastai, primename, kad pasirūpinti savo fizine būkle ir gera nuotaika karantino metu galite pajudėdami namuose kartu su profesionaliais treneriais. Kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Delfi TV“ žiūrėkite jų vedamas pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotes „Sportuok namie“. Nebūtina eiti iš namų, kad palaikytumėte puikią fizinę formą!

Treniruotės akimirka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)