Kai prasidėjo koronavirusas, Tristanas buvo gimtinėje, o Gintarė – Paryžiuje. Supratusi, kad situacija rimta ir vienai gali tekti ilgą laiką sėdėti mažame bute Prancūzijos sostinėje, Gintarė išskubėjo pas mylimąjį, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Nusipirkau bilietą atskristi čia dviem savaitėms, bet esu jau beveik du mėnesius. Dabar mes laukiame tolimesnių prezidento Makrono nurodymų, kaip elgtis toliau. Žiūrėsime, kada galėsime grįžti į Europą. Kol kas gyvename laukimu“, – iš Prancūzijai priklausančios salos pasakoja Gintarė.

Saloje galioja labai griežtas karantinas, į lauką išeiti galima tik su leidimu.

„Mano veikla – bėgiojimas, jis man yra leistinas kiekvieną dieną iki valandos. Turiu užpildyti deklaracijos formą ir su ja bėgioti, jeigu mane, tarkim, sustabdys policija“, – pasakoja sportininkė.

Gerai, kad Gintarės būsimieji uošviai Gvadelupėje gyvena gerai, turi namą su baseinu, rūpinasi ja. Kadangi karantinas, Gintarei labai sunku treniruotis lengvosios atletikos varžyboms. Todėl ji daug dėmesio skiria kitam savo hobiui – dainavimui.

Gintarė šiais metais dalyvavo prestižiniame šou „Lietuvos balsas“ ir pasiekė nokautus.

Kadangi dabar visos scenos uždarytos Gintarė savo dainas kelia į „Instagramą“.

Visas pasakojimas iš egzotiškosios Gvadelupės – šį antradienio vakarą, 19.30 val., populiarioje LNK laidoje KK2.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)