„Iki šiol buvau tik toje pusėje, kurio klausinėja, o dabar atsidūriau klausiančiojo vietoje. Tai man gerokai sunkesnis darbas, be to, žinau, kad visi lygins mane su profesionaliais žurnalistais. Tačiau, prašau, kol kas to nedarykite“, – pranešime spaudai juokiasi naujasis laidos vedėjas.

Kiekvieną penktadienį per Delfi TV Mindaugas Kuzminskas kalbins įdomiausius pasaulio krepšinio žmones: krepšininkai iš visos planetos, buvę bendraklubiai ir didžiausi varžovai, treneriai, teisėjai, vadybininkai, agentai, šokėjos. Skambiausios pergalės, jų šventimas, didžiausi nusivylimai ir nuvylę komandos draugai, neveikiančios taktikos, netradiciniai sprendimai, gyvenimas už krepšinio aikštelės ir arenos ribų, asmeniniai santykiai, pažintys ir svajonės – dar daug nežinomų faktų bei istorijų bus naujojoje laidoje „Iš rūbinės”.

Mindaugas sako, kad didžiausias jo privalumas – prie savo kolegų jis gali prieiti iš kitos pusės – tos, prie kurios dar niekas nebuvo priėjęs. „Laidos idėja – parodyti ne profesinius pasiekimus, o kitus gyvenimo momentus. Ji tikrai bus kitokia – ne apie krepšinio statistiką, o apie tai, ko nežino tie, kurie nesisuka krepšinio pasaulyje“, – sako krepšininkas.

Šiuo sudėtingu Lietuvai ir visam pasauliui metu, sportininkai daro labai daug nuotolinių interviu bei taip savo gerbėjams pristato ne tik save, bet ir savo pašnekovus. Į tokius pokalbius įsitraukė buvęs NBA krepšininkas Dwyane‘as Wade‘as, vienas geriausių visų laikų pasaulio futbolininkų Christiano Ronaldo, Ispanijos futbolo grandas Ikeras Casillas, Britanijos žvaigždė Davidas Beckhamas ir kiti. Lietuvoje „Instagram“ platformoje jau vyksta nemažai interviu tarp vietos žvaigždžių, o naujoje M. Kuzminsko vedamoje laidoje turinį siekiama išplėsti už Lietuvos ribų – savo pašnekovais jis rinksis ne tik mūsų šalies sporto atstovus, bet ir atletus iš viso pasaulio – taip sekėjai galėsi susipažinti su pasaulinėmis sporto garsenybėmis.

„Mano pirmasis laidos pašnekovas – Mantas Kalnietis. Pradėjus jį kalbinti buvo jaudulio, tačiau vėliau prikalbėjome tiek, kad ne viena negirdėta istorija „išlindo“. Kitus savo pašnekovus kviesiu ir pagal žiūrovų pageidavimus – man svarbi mano auditorijos nuomonė,“ – dalijasi Mindaugas.

Kiekvieną penktadienį 18.30 val. laida su Mindaugu Kuzminsku rodoma per Delfi TV televiziją. „Iš rūbinės“ – nauja laida, kurią būtina pamatyti kiekvienam mėgstančiam krepšinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)