Viktorija atvirauja, kad 18–os metų skirtumas tarp jos ir sužadėtinio ir dukrytės tėvo Danieliaus, bei prieš tai buvusios jo santuokos nebuvo kliūtis meilei ir santykiams.

„Mano mama skyrėsi tris kartus, todėl suprantu žmones, kuriems gali nepasisekti asmeniniuose santykiuose...“, – pasakoja V.Siegel.

Tuo metu kita laidos „Valanda su Rūta“ herojė, grožio srityje dirbanti Evelina Sandanavičiutė papasakoja meilės istoriją it iš kino filmo. Mergina, sužinojusi, kad jos mylimasis neištikimas, pakvietė į susitikimą jo meilužę, ir pasitiko drauge su ja į namus grįžusį dvigubą gyvenimą gyvenusį vaikiną.

„Mylimo vyro neištikimybė atvėrė man akis. Joks vyras nevertas moters aukos. Moteriai svarbiausia turi būti pirmiausia ji pati, o jau po to visa kita“, – sako Evelina.

„Aš gyvenau jo gyvenimą“, – prisipažino dainininkė Gabrielė Rutkauskienė – Vasha. Moters santuoka su krepšininku Renaldu truko vos metus. Dabar Gabrielė gyvena viena su 3–ejų dukra. Moteris priėmė jai mestą iššūkį laidoje, ir paleido tortą į vaikiną, sutikusį priimti savotišką atpildą už visas pasaulio vyrų nuodėmes.

„Maksimalus amžiaus skirtumas tarp vyro ir moters turėtų būti ne daugiau nei 8–eri metai. Kuo vyras vyresnis, tuo jo mylėjimo laikas su kiekviena moterimi – trumpesnis“, – šiuos ir dar daugiau patarimų pažėrė santykių ekspertas Darius Ražauskas.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)