Andriaus Rimiškio mama Rita – Jūžintų Juozo Oto Širvydo pagrindinės mokyklos ketvirtokų mokytoja. Nors mokykla visai netoli, įvedus nuotolinį mokymą, savo darbą Rita Rimiškienė perkėlė į kambarį pirmame namų aukšte, rašoma spaudos pranešime.

Antrajame aukšte prie kompiuterio kasdien sėda jos anūkė, Andriaus dukra, antrokė Lėja, kuri dalyvauja pamokose Klaipėdoje. O kitame kambaryje Vilniaus universiteto dėstytojų paskaitų klauso Andriaus sesuo Raminta.

Karantininės buities bei mokslinės įtampos pilni ir renginių vedėjo Remigijaus Žiogo namai. Viena iš trijų jo vaikų – Klaipėdos licėjaus ketvirtokė. Mokosi ir vaikas, ir tėvai. Šį vakarą LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ populiarus renginių vedėjas prisipažins kartu su dukra... baiginėjantis 4 klasę.

Šiuo sunkiu metu Žiogų namuose netikėtai išryškėjo ir dar viena neteisybė. Remigijaus dukra – Klaipėdos licėjaus mokinė. Mokslas mokamas. Vaikas sėdi namuose, o sąskaitos už mokslus vis tiek kapsi! „Keista situacija. Už mokslą mokam, o mokytojais dirbam patys. Realiai net neįsivaizduoju, kaip sekasi mano dukrai, ar ji neišmesta iš mokyklos, ar nepalikta antriems metams, nes mokyklos – nėra“, – šį vakarą pasakos R.Žiogas.

Virtualūs mokslai, naujos profesijos, talentai bei verslai ir kitos svarbiausios šeštosios karantino savaitės aktualijos kartu su europarlamentare Aušra Maldeikiene ir komunikacijos strategu Mindaugu Lapinsku jau šį vakarą, 19.30 val. per LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)