„Aš bėgu, daug bėgu. Per dieną jau nubėgu po 10 kilometrų – man tai naujas, tačiau labai geras dalykas,“ – sako dainininkas.

Fizinė ištvermė yra būtina koncertuojant, tad šis sportas tikrai yra pasiruošimo etapas.

Paklaustas, kaip gyvenimas karantine pasikeitė be atrasto sporto, Saulius sako, kad jis stengiasi išvis nesureikšminti šio etapo.

„Žmonės yra optimistai ir pesimistai. Aš esu optimistas, todėl stengiuosi neįsileisti to, kas mane padarytų pesimistu. Nesakau, kad dabar mes visi tapsime geresni ir kažko pasimokysime – tiesiog žinau, kad šis etapas baigsis ir grįšime į normalias vėžias,“ – mintimis dalijasi dainininkas.

Saulius Prūsaitis pabrėžia, kad jo kasdienė veikla tikrai nėra sustojusi – joje tiesiog atsirado apsisaugojimo priemonės. Nors dainininkas prasitarė, kad vengia sekti žiniasklaidos naujienas, mat ten per daug gąsdinančios ir negatyvios informacijos, penktadienį „Delfi TV“ laidoje „Jūs rimtai?“ jis komentuos šios savaitės pramogų ir politines aktualijas.

Laidą žiūrėkite šį penktadienį, 17.30 val. televizijos kanale „Delfi TV".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)