Preliudas į savaitgalį – jau ketvirtadienį 20 val. „Kitokių pasikalbėjimų“ laida su Mantu Katleriu ir jo viešnia, įspūdingo balso savininke Monika Marija.

Monika Marija laidoje "Kitokie pasikalbėjimai" /Foto: Ignas Gaižauskas

Penktadienį 14 val. MO muziejaus pokalbiuose svečiuosis legendinis sporto komentatorius Linas Kunigėlis, atskleisiantis darbo sporto žurnalistikos srityje 90-aisiais ypatybes.

MO muziejus. Pokalbiai - Linas Kunigėlis

Vakare, 20.30 val. muzikos mylėtojus prie ekranų sukvies koncertas „G&G Sindikatas: Unplugged“, kurio idėją grupė brandino net keliolika metų.

Jame išgirsite daugiau nei dvi dešimtis laiko patikrintų G&G Sindikato dainų, kurios suskambės naujai su kviestinių muzikantų, styginių, pučiamųjų instrumentų, fortepijono pagalba. Tad pasiruoškite trankiam penktadienio vakarui!

Šeštadienis, 17 val. – jau tradiciškai tapo laiku, skirtu „Domino“ teatro spektakliui. Šįkart laukia nuotykių komedija „Meilė pagal grafiką“.

Tai istorija apie Džoną Smitą. Jis – eilinis Londono taksistas, gyvenantis, atrodytų, visiškai įprastą gyvenimą. Išskyrus tai, kad turi net dvi žmonas. Džonas meistriškai susitvarko su „dvigubo“ vyro pareigomis, kol vieną vakarą... įprastas žmonų lankymo grafikas žlunga ir jis atsiduria ne tuose namuose, kur tą vakarą turėjo sugrįžti. Štai tada ir prasideda tikrieji nuotykiai!

Spektaklis "Meilė pagal grafiką"

Sekmadienį prieš pietus stebėkite mišias iš Telšių. Tikintieji prie ekranų bus kviečiami 11 val.

O kad savaitgalis baigtųsi pozityviai, gera nuotaika pasirūpins „Kito kampo“ improvizacijų šou, kuris „Delfi TV“ kvies įsijungti 20.30 val.

Kitas kampas

Iškart po jo, 21 val. žiūrovų lauks įtaigi drama „Pasiutusi meilė“, kurią režisavo latvis Janis Nords.

Kadras iš filmo "Pasiutusi meilė"

Tam, kad sėdėti ant sofos nepabostų, primename, jog kasdien 13 val. televizijoje „Delfi TV“ profesionalūs sveikatingumo klubų treneriai veda pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)