„Aš visada buvau kaip po vištos sparneliu. Manimi labai rūpinosi ir niekada nieko netrūko, patekau tarp savo srities profesionalų – man labai labai pasisekė, pasiėmiau iš jų viską, ką galėjau. Bent jau taip noriu manyti,“ – kalba Monika Marija, Manto paklausta, ar apie savo vadybą gali pasakyti ką nors blogo.

Dainininkė sako, kad dabar pradeda naują etapą, tad jaučiasi susijaudinusi ir labai laiminga. Dėl karantino Monika Marija galėjo dar daugiau laiko skirti kūrybai, o netrukus pasirodys ir nauja jos daina.

Monika Marija ir Mantas Katleris laidoje "Kitokie pasikalbėjimai" /Foto: Ignas Gaižauskas

Mantas net kelis kartus uždavė klausimą, ar pasikeis, ir kaip pasikeis daininkės stilius, tačiau Monika vis bandė išsisukti nuo atsakymo.

„Bet aš nežinau, kaip bus, nežinau, kaip keisis mano stilius. Mano nuomonė nuolat keičiasi ir gal aš pradėsiu leisti daug skirtingo stiliaus dainų, o gal atrasiu vieną nišą, nežinau...“ – atviravo Monika Marija.

Ar Monika pabėgs pas kitą prodiuserinę kompaniją? Kaip pasikeis jos veikla? Visus klausimus ir kitas daininkės gyvenimo detales Mantas Katleris atskleis laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ ketvirtadienį balandžio 23 d. 20 val. per Delfi TV.

Netrukus po šios žinios paskelbimo "Delfi", į tai sureagavo ir pranešimą išplatino ir "Elitaz" kūrybos namai.

„Projekto „Lietuvos balsas” penktojo sezono nugalėtojos kontraktas su ELITAZ MUSIC įgyvendintas. Per šį laiką agentūra su kaupu išpildė savo įsipareigojimus. Asmeniškai džiaugiuosi Monikos Marijos karjera, kuri, bendrų mūsų pastangų dėka, susiklostė išskirtinai sėkmingai. Tikiuosi, jog ir toliau jos talentas spindės ryškiai ir vis platesnėse kūrybinėse erdvėse. Monika Marija visuomet bus svarbi „Lietuvos balso” šeimos dalis. ELITAZ komandos vardu linkiu jai sėkmės savarankiškai tęsiant karjerą, neabejoju – dar ne kartą susitiksime bendruose projektuose,” - teigia Gediminas Jaunius.

ELITAZ MUSIC vadovė Silvija Jaunienė patikina, kad klientams ir partneriams dėl tokio pokyčio problemų nekils: „Kontrakte numatytas bendradarbiavimo terminas tarp mūsų agentūros bei Monikos Marijos baigėsi jau prieš kurį laiką, tačiau jį abipusiu sutarimu buvome pratęsę, siekdami pabaigti pradėtus darbus ir norėdami geriausio rezultato tiek Monikai, tiek klausytojams. Nors nuo birželio pirmosios oficialiai Monikai Marijai nebeatstovausime, iki šios dienos sudaryti susitarimai bei užsakymai lieka galioti, tad dėl jų klientams jaudintis nereikėtų. Linkime Monikai Marijai sėkmingos karjeros ir jau ruošiamės pasitikti septintojo „Lietuvos balso” sezono nugalėtojus, kurių kar- jeros sėkme nekantraujame pasirūpinti.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)