Visiems įdomu, o ką Edvinas mano apie penktosios karantino savaitės aktualijas? „Delfi TV“ laidos „Jūs rimtai?“ vedėja Kristina Pocytė vaikiną pakvietė aptarti įdomiausias, svarbiausias ir linksmiausias šios savaitės naujienas.

O kas svarbaus šią savaitę nutiko? Panašu, kad viltys, jog dėl karantino gandrai į Lietuvą pradės skristi kur kas dažniau, išsipildė anksčiau – šią savaitę Baiba Skurstenė-Serdiukė su vyru susilaukė antrojo vaikelio. Kūdikis krykštauja Ingridos Martinkėnaitės rankose, pagausėjo ir Liudviko Andriulio šeima, o Živilė Kropaitė pranešė, kad jų šeimą papildys dar vienas vaikelis.

O kokios naujienos karantino fronte? Velykų savaitgalį karantino ribojimų nesilaikė tūkstančiai lietuvių, daugybė automobilių prie punktų buvo paprašyti apsisukti ir keliauti namo. Vis dėlto, savaitės viduryje Vyriausybė nusprendė sušvelninti karantino sąlygas. Ar ne per anksti? O gal – per vėlai?

Intriguojantį Edvino ir Kristinos įvykių aptarimą žiūrėkite šį penktadienį, 11 val. internetu – portale „Delfi” arba 17.30 val. televizijos kanale „Delfi TV".

Laida „Jūs rimtai?“ – savaitės antraščių, straipsnių, komentarų ir reakcijų socialiniuose tinkluose apžvalga kandžiai, ironiškai, linksmai – visaip kitaip, tik ne oficialiai rimtai. Laidos vedėja – žavingoji Kristina Pocytė.

Naujasis televizijos kanalas „Delfi TV" savo žiūrovams kasdien siūlo daug įdomaus, aktualaus turinio ir yra nemokamas visiems Lietuvos gyventojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)