„Boksas – tokia sporto šaka, kurioje reikia labai daug kontakto, kad išmoktum kažką. O kova su šešėliu…“, – šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., LNK televizijos laidoje KK2 aiškins E. Petrauskas.

Evaldas treniruotes perkėlė į kompiuterį. Virtualiai boksuotis norinčių yra. Bet nedaug. Laikais be karantino Petrauskas per mėnesį uždirbdavo po tūkstantį eurų, o dabar – vos 70. Petrauskai dabar gyvena iš santaupų. Jas sukaupė boksininko žmona Goda, kuri, pasirodo, yra labai taupi, rašoma spaudos pranešime.

Evaldas Petrauskas

„Goda moka pinigus sutvarkyt, paskirstyt taip, kad viskam užtektų ir dar sugeba atsidėti. Šioje sferoje žmonai sekasi geriau“, – šypsosi boksininkas.

Iki karantino Evaldas daug laiko praleisdavo salėje, o dabar ištisas paras sėdi namie. Bet su žmona nesipyksta – Petrauskai moka kalbėtis. Be to, Evaldas per karantiną nepamiršo žmonos gimtadienio. Ir net padarė jai staigmeną.

„Šampano atsidarėme nuo ryto, dovanų suorganizavau auskarus ir žiedą. Reikia būti geru vyru, palepint savo moterį“, – KK2 laidoje pasakos boksininkas.

Evaldas namie Godos labai klauso. Goda kelis kartus per dieną liepia tvarkyti namus ir Evaldas tvarko. Iniciatyvos imasi ir ponia Petrauskienė. Karantino laikotarpiu, kai tų veiklų nėra daug, Godai atsirado minčių ir apie dar vieną Petrauskiuką. Bet boksininkas atviras: kol kas šiuos planus jis norėtų atidėti tolimai ateičiai.

Reportažas iš karantine gyvenančio boksininko Evaldo Petrausko šeimos – šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., LNK televizijos laidoje KK2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)