Kartu su vyru, plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu Kristina šiais metais žymi 25–erius santuokos metus.

„Jis nebuvo nei pilvotas, nei bagotas. Įsimylėjau paprastą studentą, žmogų, kuris buvo nepaprastai gabus, ir su kuriuo viską kūrėme nuo nulio, kartu“, – pasakoja K. Kaikarienė.

Garsi moteris damas, kurių tikslas – santykiai dėl pinigų, prilygins pigiems kiniškiems plastikiniams indams.

Operos dainininkė Vilija Kuprevičienė neslepia, kad su vyru yra pasirašiusi povedybinę sutartį, kurią inicijavo sutuoktinis, kad, nutikus bėdai šeimoje, neliktų be nieko, ir būtų finansiškai apsaugota tiek ji, tiek jųdviejų vaikai.

„Viename viešbučių restoranų Žydrojoje pakrantėje dirbęs personalas man pirštu rodė į tą vakarą susirinkusias jaunas moteris ir vardino kiekvienos jų kainą“, – pasakoja žurnalistas, kelionių ambasadorius Orijus Gasanovas, ne vieną straipsnį skyręs moterims, kurių darbas ir pajamų šaltinis – santykiai.

Kas laiko garsias poras, kai atsiranda pinigų? Ir kokias netikėtas istorijos detales atskleis prieš pusmetį mirusio garsaus milijonieriaus Raimondo Karpavičiaus pusseserė Vanda Mykolaitienė, dėl kurio palikimo ietis surėmė pirmoji verslininko šeima, ir antroji žmona? Moteris neslepia – jai buvo šokas, kai sužinojo, kad jos pusbrolio gyvenime yra kita moteris, kurią labai greitai jis paslapčia vedė.

Vanda – vienintelė Raimondo giminaitė, kuriai pavyko pamatyti sunkiai sergantį verslininką prieš pat jo mirtį.

„Jis nekalbėjo, sunkiai suprato, kas vyksta aplinkui, o jo skruostais tekėjo ašaros...“, – pasakojo V. Mykolaitienė.

Visi pasakojimai - pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą, 20.00 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)