Kasdienį realybės šou, kurį TV3 televizija šiokiadieniais rodė 20.30 val., pirmadieniais pakeis populiariausio pavasario realybės šou „Keičiu žmoną” antrasis sezonas su Liveta ir Petru Kazlauskais bei kitomis šiam socialiniam eksperimentui pasiruošusiomis šeimomis, antradieniais į TV3 televiziją po pusmečio pertraukos sugrįžta Audronė Daugėlytė ir aštrių pokalbių laida „Labirintai”, trečiadieniais bus rodoma žurnalistinių tyrimų ir gyvenimo būdo laida „Lietuvos ryto televizija”, ketvirtadieniais – TV3 eteryje karaliaus „Eurolyga” ir stipriausias Lietuvos krepšinio klubas Kauno „Žalgiris”, penktadienį – „TV pagalba” ir geriausi pasaulio filmai.

„Dangaus” savaitės finalus TV3 eteryje šeštadieniais pakeis smagūs garsiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių ir populiariausių atlikėjų muzikiniai vakarai ir koncertai. Pirmasis šeštadienio koncertas – „Bitės” dešimtmečio „vakaruška” su Žilvinu Žvaguliu, Alanu Chošnau, Linu ir Simona, „B’avarija”, „Mango”, „YVA”, „InCulto”, „Mokinukės”, „Biplan” ir „ŽAS” TV3 žiūrovus nudžiugins jau sausio 7 dieną 19.05 val.

Pirmoji TV3 naujiena – pokalbių šou su hipnozės elementais „Sugrįžimas”, kurią ves Aušra Kilkuvienė, bus rodoma ketvirtadieniais 19.10 val. nuo sausio 5 dienos. Antroji televizijos naujiena – intriguojantis kelionių realybės šou „Kelionė su žvaigžde” TV3 žiūrovų laukia sausio viduryje.

2006-aisiais TV3 televizijos žiūrovams bus pateiktos ir garsios kino premjeros: „Amerikos grožybės” su Kevinu Spacey ir Mena Suvari, „Erina Brokovič” su Julia Roberts, „Tuštybių mugė” su žaviąja Reese Witherspoon, „Degantis žmogus” du Denzeliu Washingtonu ir Mickey Rourke, komedija „28 dienos” su Sandra Bullock, Johno Woo veiksmo juosta „Prisiminti pavojinga” su Benu Afflecku ir Uma Thurman bei kiti puikūs filmai.