Tarp Lino ir Ovidijaus pirmagimių – vos keleto savaičių skirtumas. Linas tėvystės džiaugsmą patyrė pirmasis. Tačiau abu vyrukai dalyvavo savo vaikučių gimdyme. „Verta dalyvauti. Tai neapsakomas jausmas. Aišku, jei moteris to nori. Mūsų moterims to reikėjo, buvo puiki komanda”, – gimdymo akimirkas prisimins Ovidijus.

Gimdymo metu „Žemaitukai“ nebuvo tik žiūrovai. Linas savo sužadėtinę Rūtą masažavo, padėjo iškęsti skausmus. „Mokėjau masažą, kuris padeda per sąrėmius. Žodžiu, emociškai palaikyti vienas kitą reikia“, rašoma pranešime spaudai.

Gimdymo palatoje Linas atsilaikė vyriškai. Nenualpo, kaip rodo per filmus. Bet emocijos buvo tokios, kad, pirmą kartą išvydęs savo sūnų, pratrūko. „Atsigulė jis pas mamą, žiūriu į jį, nusifotkinau. Sakau, einu aš į tualetą, nes keturiolika valandų buvom palatoj. Grįžtu, sakau, Rūtele, aš išsiverkiau jau.”

Tiesa, ilgai džiaugtis savo pirmagimiais nei Linas, nei Ovidijus negalėjo. „Žemaitukai“ – populiari grupė, daugybė koncertų. „Dvi dienas buvom ligoninėj, parvažiavom namo ir važiavom dirbt“.

Pirmieji „Žemaitukų“ tėvystės rūpesčiai ir džiaugsmai – šį antradienio vakarą 19.30 val. laidoje KK2 per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)