Aštuonerius metus orų pranešimus LNK žiniose rengianti Karolina Liukaitytė-Čelkienė – diplomuota žurnalistė, todėl toks karjeros žingsnis – labai logiškas, rašoma televizijos atstovų pranešime spaudai.

„Laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjos kėdė man visada atrodė tolima, nes joje sėdėjo šaunios vedėjos, tikiuosi, laikas ir patirtis padės ir man tapti panašia. Žinoma, norėjosi atsispirti nuo ilgamečio orų vedėjos amplua, jaučiau, kad gyvenime norisi permainų, naujų iššūkių, kol kas gera tuos iššūkius kasdien bandyti įveikti ir padaryti paprastesnius. Tikiuosi, taip bus ir toliau“, – sako Karolina. Tiesa, Karolina ir toliau rengs orų prognozių apžvalgas LNK žinių tarnybos laidoms.

Pasak Karolinos, pirmosios savaitės tiesioginiame eteryje prabėgo kaip mirksnis, buvo įdomios ir dinamiškos.

„Atrodo, kad permainos vedė ne taip ir toli, vos porą žingsnių iki studijos, bet matuotis vedėjos kėdę tikrai buvo nedrąsu. Darbo specifika tiesioginiame eteryje visiškai kitokia nei orai, kur viskas jau labai gerai pažįstama, patogu ir tam tikra prasme saugu. Didžiausi iššūkiai buvo, žinoma, tiesioginis eteris, kur svarbi kiekviena sekundė ir viskas žaibiškai kinta, informacija nuolat pildoma net laidai jau prasidėjus, tad reakcija turi būti itin greita, tenka pažindintis su naujomis politinėmis, socialinėmis temomis ir aktualijomis, sugebėti taikliai pajuokauti“, – sako Karolina.

Pasak laidos partnerio Pauliaus Skučo, Karolina šioje laidoje atskleidė dar daugiau savo televizinių ir žurnalistinių gebėjimų. „Prisijungusi prie laidos „Labas vakaras, Lietuva“ ji puikiai papildė komandą ir drąsiai įveikia kasdienius tiesioginio eterio iššūkius. Tikiuosi, šis mūsų laidos duetas nuveiks daugybę svarbių darbų analizuojant ir pateikiant svarbiausią informaciją visuomenei“, – sako Paulius.

„Labai smagu, kad šalia turiu tvirtą kolegos Pauliaus Skučo petį ir jaučiu jo palaikymą ir kasdienę pagalbą eterio metu. Paulius gelbsti visada, jo dėka nėra nepatogių pauzių, mielai dalinasi savo per daugybę metų sukaupta informacija ir patirtimi. Galiu pasakyti, kad mūsų eterio poroje visada gera nuotaika ir smagi atmosfera“, – sako naujoji „Labas vakaras, Lietuva“ vedėja Karolina Liukaitytė-Čelkienė.

„Pastaruosius metus Karolina domėjosi ne tik orais, bet ir rengė reportažus gamtos temomis, bendradarbiavo su sinoptikais, gamtininkais, botanikais, etnologais. Karolina įrodė, kad yra labai darbšti, atsakinga ir patikima komandos narė. Tad jos naujos pareigos LNK žinių tarnyboje yra logiškas mūsų žingsnis“, – sako LNK žinių tarnybos vadovė Ligita Krisiūnaitė.

„Labas vakaras, Lietuva“ – nuo pirmadienio iki penktadienio per LNK su Karolina Liukaityte-Čelkiene ir Pauliumi Skuču, nuo vasario 3-osios nauju laiku, 16.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)