„Gruodžio 29 dieną Naujametį TV3 eterį pradeda „Dangus” – net 19 jaunų, ambicingų, už save ir savo muziką kovojančių „Dangaus” talentų, paruošė tokius Naujamečius pasirodymus, kuriuos galima išvysti tik vieną kartą gyvenime! Dešimttūkstantinė arena, šviesos ir garso profesionalai iš Kijevo „Eurovizijos” konkurso, Vytauto Šapranausko DJ Momo, Andriaus Mamontovo, Vytauto Kernagio, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, „SKAMP“, „B‘avarijos“ ir Lino su Simona balsai, netikėta choreografija, įspūdingi sceniniai įvaizdžiai, „Dangaus” superhitai ir kova dėl pagrindinio milijono litų verto prizo – štai kas laukia tų, kurie gruodžio 29 dieną bus su mumis „Danguje” ir žiūrės per TV3, – superfinalo koncertą ir intro į smagius kaip niekad TV3 Naujuosius pristato „Dangaus” vadybininkas Martynas Starkus.

Gruodžio 30 dieną 17.40 val. Naujiesiems beldžiantis į duris, laida „Nomeda“ peržvelgs, ką jų herojai nuveikė per metus, atsigręš į praeitį, pasidomės, kaip ir kuo dabar gyvena laidos dalyviai.

„Studijoje susirinks atviriausi, nuoširdžiausi mūsų laidos herojai, kurie ryžosi radikaliems gyvenimo pokyčiams ir išdrįso apie tai papasakoti mūsų laidoje. Pasitinkant Naujuosius užduosime jiems išties atvirą ir provokuojantį klausimą – ar televizija gali pakeisti žmogaus likimą?”, – naujametę laidą pristato Nomeda Marčėnaitė.

19.10 penktadienio muzikos šou, kuriame tikrų tikriausias Naujametis kaukių balius su Violeta Riaubiškyte, Edmundu Kučinsku, grupės „B’Avarija” trijule, buvusia „Dinamikos” vokaliste Irma Jurgelevičiūte, Alanu Chošnau, seksualiosiomis „Yva” merginomis ir grupe „16 Hz”. Kaukių baliuje ypatingais muzikiniais pasirodymais TV3 žiūrovus Naujųjų proga sveikins jausmingas „bavaro” Viliaus ir laidos vedėjos Violetos duetas ir laidos vedėjas E. Kučinskas su Naujametės operos „Traviata” improvizacija.

Gruodžio 31-ąją – „Naujametis filmų rytas” su 7.10 val. Kalėdų šou „Laiškai Kalėdų Seneliui", 8.00 val. nuotykių juosta „Kalėdų vilkas", 11.10 val. smagia šeimynine premjera „Katinas su skrybėle", kurioje TV3 žiūrovus su Naujaisiais sveikins vienas geriausių pasaulio komikų Mike Myers, aktrius Alecas Baldwinas ir žavioji Kelly Preston. „Naujametė filmų popietė” prasideda 14.25 val. su „Plevėsa Helu" ir žaviąja „Oskaro” laureate Gwyneth Paltrow. „Naujamečių filmų popietė” įsibėgėja 16.35 val. su „Išprotėjusiu profesoriumi 2: Klampų šeimynėle" ir šventiškai nusiteikusiu komiku Eddie Murphy bei dainininke Janet Jackson. „Naujamečių filmų popietė” baigiasi 19.08 val. su Jackie Chanu komedinėje juostoje „Nuostabioji".

Prie šventinių stalų 18.45 val. TV3 žiūrovus vilios Naujametės TV3 žinios, po jų – „Tele2” ir „Nokia” Naujametis žaidimas su daugybe prizų! Pirmąją šampano taurę kelsime 21.10 val. Naujamečiame TV3 vakarėlyje. Jūsų laukia net trys smagios šou valandos pagal „Be tabu”! Šiemet drauge pasitiksime Naujuosius, atšvęsime 7-ąjį laidos gimtadienį, apdovanosime 2005-ųjų „Be tabu” žmones. Naujųjų vakarą jūsų laukia puikus koncertas, tradiciniai, bet visada stebinantys „Bronziniai ožiai”, du Antanai – Bosas ir keistuolis iš „Dangaus”, smagiausi Lietuvos baliai ir grupė „Balius”, net septynios žaviausios lietuviškos estrados žvaigždės – Atlanta, „Mango” šviesiaplaukės, Liveta Kazlauskienė, Vitalija Katunskytė ir Agnė Armoškaitė-Šemberienė, politikierių Artūro Paulausko ir Petro Auštrevičiaus laimė, Algirdo Brazausko vyriausybės valandėlė, „Mokinukės” ir kiti linksmai nusiteikę herojai.

0.05 val. TV3 žiūrovus su Naujaisiais sveikins Arnoldas Schwarzeneggeris juostoje „Komando", o 3.20 val. mieli JAV žmonės "Juokingiausiuose Amerikos namų vaizdeliuose".

Sausio 1-ąją TV3 žiūrovus žadins 8.45 val. su komedija „Grįšiu namo per Kalėdas", 10.20 val. morališkai palaikys su animaciniu nuotykiu filmu „Skruzdėliukas Z", 13.35 val. linksmins su kultine juosta „Mažylis