Nors aktorė mama tapo vos prieš šešis mėnesius, tai jos nesustabdė tęsti darbų filmavimo aikštelėje, rašoma LNK pranešime spaudai. Todėl antrasis serialo „Monikai reikia meilės” sezonas Skaistei bus ypatingas, kadangi nuo šiol jame ji vaidins su sūneliu Vėju. Praėjęs serialo sezonas baigėsi intriguojančiai – nėščia tapo ne tik serialo herojė, bet ir pati aktorė. Dabar filmavimo aikštelėje jos Vėjas vaidina mažąjį personažą Jokūbą.

„Pačios pirmos pamainos su keturių mėnesių kūdikiu buvo tikras išbandymas, pareikalavęs ne tik fizinių jėgų, bet ir emocinės ištvermės. Pirmaisiais naujagimio metais mamos dirba 24 valandas per parą, o su tokiu grafiku dar derinti ilgas valandas trunkančius filmavimus – iš tiesų nemenkas iššūkis.”

Ir nors dabar Vėjas puikiai jaučiasi šurmulyje ir filmavimo komandos apsuptyje, tačiau Skaistė kaip mama įvardija sunkiausią momentą, su kuriuo jai teko susidurti filmavimų metu.

„Gimus sūneliui, stebėjome jo charakterį, jaudinomės, kaip bus su šiuo serialu, bet likome maloniai nustebinti. Vėjui patinka kameros, dėmesys, nauji žmonės, jis drąsus vaikelis. Didžiausias iššūkis pirmosiomis pamainomis buvo susikaupti. Sunku galvoti apie tekstą ir aktorines užduotis, kai kitame kambaryje tavo kūdikis verkia auklės glėbyje... Tačiau viskas labai puikiai išsisprendė, kai mano vyras pradėjo kartu vykti į aikštelę ir būti su sūnumi, kol aš filmuojuosi”, – prisiminimais dalinasi pagrindinė serialo „Monikai reikia meilės” aktorė Skaistė.

Labiausiai už galimybę tęsti darbus ir grįžti į televiziją Skaistė dėkoja savo vyrui Irmantui. Kaip teigia ji pati, be jo pagalbos ji negalėtų susitvarkyti ir grįžti į tokį aktyvų gyvenimo ritmą.

„Filmuojuosi apie porą kartų per savaitę, visą likusį laiką leidžiu su sūneliu, į filmavimus vykstame visa šeima, man be galo padeda vyras, tik jo palaikymo dėka galiu grįžti į eterį. Na, o filmavimai vyksta koncentruotai ir super aktyviai, tad komanda palaiko emociškai ir duoda tiek laiko aikštelėje, kiek man reikia pabūti su vaikeliu”, – pasakoja aktorė S. Vievesė

Kupiną iššūkių ir gerų emocijų laiką, kurį aktorė patyrė filmavimų metu kartu su sūneliu žiūrovai galės pamatyti antrajame serialo „Monikai reikia meilės” sezone, jau pirmadienį, 21 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)