Antroji vieta atiteko septyniolikmetei Martynai Jezepčikaitei. Už ją balsuota 29192 kartus. Trečiąją vietą užėmė pusbroliai Titas ir Benas. Žiūrovai taip pat negailėjo duetui balsų – už vaikinus prabalsuota 15500 kartų. Viso superfinalo metu balsuota 79723 kartus.

Visų šou finalų metu, balsai nuo žiūrovų ir dalyvių buvo slepiami. Taip liepia daryti „X faktoriaus“ taisyklės visame pasaulyje. Projekto rengėjai atskleidžia vieną didžiausių šou intrigų – kas penkių finalų metu sulaukė daugiausiai palaikymo, ar nuo pirmosios laidos buvo aiškus lyderis, o gal jis nuolat keitėsi.

Pirmojo „X faktoriaus“ finalo metu daugiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė Gerda Zaptoriūtė (5850 balsų). Ji kelių tūkstančių balsų pranašumu išsiveržė į priekį. Antrąją savaitę triumfavo Martyna Jezepčikaitė. Alytiškė sulaukė 3521 balso. Trečioji savaitė Martynai taip pat buvo sėkminga. Už ją balsuota 3719 kartų. Ketvirtą savaitę lydere taip pat buvo Martyna. Ji sulaukė dar didesnio palaikymo – 6777 balsų. Prieš pat superfinalą, penktąją savaitę, lydere tapo Milda Martinkėnaitė. Tai daugiausiai finalų metu palaikymo sulaukęs dalyvis. Už Mildą balsuota 10096 kartus. Visi balsavimo rezultatai pateikiami lentelėje.
„X faktoriaus“ žiūrovų balsai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)