Ašaros Mildai nesustojo riedėti net ir nulipus nuo scenos.

„Viskas iš netikėtumo. Suprantate, savimi pasitikėti reikia, bet kai tavimi pasitiki ir kiti žmonės – tai yra nepaprasta. Jau anksčiau kažkada esu rašiusi feisbuke, kad, o, Dieve, nežinau, kaip turi jaustis prezidentai. Tai yra beprotiška. Tokia meilė... O, Dieve!“ – iškart po šou kalbėjo nugalėtoja.

Tiesa, Milda neslepia, kad muzikiniame projekte jai teko susipažinti ir su neigiamomis žmonių replikomis bei komentarais.

„Mes visi perėjome per juodą ir baltą. Visi ėjome per kažkokius sunkumus, pasiruošimus, jaudulį, todėl nenuvertinu nė vieno ir neiškeliu savo pergalės. Mes juk šitoj pekloj visi buvome kartu nuo pat pradžių“, – šyptelėjo Milda.

Pasiteiravus, kodėl, jos manymu, ji pelnė žiūrovų simpatijas, Milda ir vėl pravirko.

„Aš sakiau, kad turiu nebaigtų reikalų. Žmonės man padėjo juos užbaigti. Wow“, – žodžių pritrūko ji.

„Tas tikėjimo grūdelis buvo, be jo eiti čia nėra prasmės. Bet žinant, kiek čia susirenka žiūrovų salėje, kurie palaikė visus dalyvius prieš tai... Ačiū labai!“ – dėkojo Milda.

Atsiėmusi pagrindinį 15 tūkst. eurų prizą dalyvė pirmiausiai nori padėkoti visiems už ją balsavusiems.

„Noriu apkabinti tuos, kurie laukė, kurie beprotiškai mane palaikė per visą kelionę. Noriu pasakyti jiems labai ačiū, kad jie niekada nenustojo tikėti. Tai skamba naiviai, banaliai, bet aš taip jaučiuosi“, – neslėpė dainininkė.

„Mano mieliausi gerbėjai, aš lenkiuosi prieš jus žemų žemiausiai. Esu nepaprastai dėkinga už viską, ką jūs dėl manęs padarėte. Scenoje noriu viską atiduoti jums, o dabar šitiek su kaupu gavau atgal“, – į gerbėjus kreipėsi šou laureatė.

Piniginį prizą Milda planuoja išleisti surengdama triukšmingą vakarėlį šeimai ir artimiesiems. Atšventusi pergalę, ji planuoja keliauti į įrašų studiją, kur įrašinės dainų albumą.

Mergina neslepia, kad dalyvavimas šou pareikalavo labai daug laiko, todėl šeima liko antrame plane. Milda norėtų jiems padėkoti už kantrybę, palaikymą ir nusivesti į restoraną, pasidžiaugti sėkme.

„X faktoriuje“ Milda dalyvauja jau antrą kartą. Mergina grįžo į projektą vedina ambicijų įrodyti, kad yra verta čia būti. Tačiau tuo pat metu ją lydėjo ir baimė – ji turėjo pasirodyti geriau nei kad praėjusį sezoną. Milda pasakojo, kad daugiausiai jos nervų pareikalavo pasirodymas „Kėdžių iššūkyje“ ir išlikimo kova su Gerda. Labiausiai merginą džiugina gerbėjų palaikymas, ji neslepia, kad dėl to gali net apsiverkti.

„Atrodo, kad iki šiol nežinojau, koks gražus yra pasaulis. Aš noriu eiti į priekį aukštai iškėlusi galvą ir superfinale parodyti, kad reikia save mylėti ir savimi tikėti“, – dar prieš superfinalą sakė Milda.

DELFI primena, kad trečiąją vietą muzikiniame projekte užėmė Titas ir Benas. Dėl pagrindinio prizo liko kautis dvi merginos. Galiausiai paaiškėjo, kad pergalę septintajame „X faktoriaus“ sezone švenčia Milda, surinkusi 35 031 balsą. Jos konkurentė surinko 29 192 žiūrovų balsus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)