Apie stojimą į Šaulių sąjungą bei mokymąsi ne tik valdyti ginklą, bet ir apsiginti Merūnas atskleis jau kalbėjęsis ir su žmona. „Daugelis mūsų negalvoja apie grėsmes, nemoka valdyti ginklų ir net nežino, ką reiktų daryti, jei kiltų karas – kur eiti, kaip elgtis, kaip apginti šeimą ir šalį“, – tikins Merūnas. Dainininkas prisimins ir šeimos istoriją – pasirodo, jo senelis Sovietų Sąjungoje buvo persekiojamas už savo piešinius lietuvybės tema.

Apie tai, kad stotų ginti valstybės, o ne krautųsi lagaminą ir skubėtų palikti gimtąją šalį prisipažins ir nuomonės formuotojas, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Tuo metu politikos žurnalistas, televizijos laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis paragins visus sveikus Lietuvos vyrus ir moteris stoti į Šaulių sąjungą, ir mokytis apsiginti. „Visada sakiau ir sakysiu, kad kiekvienas mūsų turi ruoštis karui tam, kad to karo nebūtų“, – įsitikinęs E. Jakilaitis.

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet LNK televizijos pokalbių laida „Valanda su Rūta. Kūčios“ paruošė ypatingą šventinę laidą, kurioje netrūks atvirų pokalbių, prisipažinimų ir stebuklo kupinų muzikinių pasirodymų.

Šventinė laida „Valanda su Rūta. Kūčios“ – jau rytoj, antradienį, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)