Savanorystę Senjorų socialinės globos namuose išbandys Vaida Genytė, Katažina Zvonkuvienė, Simona Nainė, Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, Irūna Puzaraitė-Čeponienė su scenos partneriu aktoriumi Mariumi Jampolskiu, rašoma spaudos pranešime.

Irūną itin prajuokino senjorų klausimai apie jos ir M. Jampolskio romantinį ryšį.

Irūna laidoje „Gyvenimo spalvos“

„Pasidomėjo, kaip mes gyvename ne scenoje, kodėl – ne pora. Šitas klausimas – topinis, jis gvildenamas nuo pat mūsų karjeros pradžios iki dabar“, – šypsenos neslėps Irūna. Dviejų vaikų mama senjorams atskleidė, kad svajoja apie dar gausesnę šeimą. „Man norisi didelės šeimos. Sesuo dabar jau irgi du vaikus turi, bet tai dar ne pabaiga. Seseriai ne pabaiga. Man irgi ne“, – patikslins žinoma atlikėja.

Ponią Eleną aplankiusi dainininkė Vaida Genytė bendraudama įsitikino, kad humoro jausmu senjorė garsėja ne be reikalo. Neatsargiai ponią Eleną pavadinusi močiute, V. Genytė sulaukė tvirto atkirčio.

Irūna laidoje „Gyvenimo spalvos“

„Močiute manęs niekas nevadino. Aš ne močiutė, aš – panelė. Kai prieš penkiolika metų čia atsikrausčiau, valytoja klausė ar man, „močiutei“, reikia kažkuo padėti. Mane tai taip šokiravo!“, – juoksis aktyvi Senjorų socialinės globos namų gyventoja Elena.

„Gyvenimo spalvos“ – LRT TELEVIZIJOS laida, rodoma trečiadieniais 19.30 val. Sėkmingi žinomi Lietuvos žmonės dienai tampa skirtingų sričių savanoriais. Dalydamiesi savo gyvenimo patirtimi ir laiku jie ne tik padeda sėkmės stokojantiems asmenims, bet ir patys iš naujo susipažįsta su savimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)