Žiūrimiausiame šio sezono televizijos projekte „Lietuvos balsas. Senjorai“ žaibiškai išgarsėjusi raudonplaukė Nijolė dar vieną bombą paruošė ir televizijos žiūrovams. Šio sekmadienio „nokautų“ laidoje, kurioje ji, kartu su kitais penkiais Justino Jaručio komandos dalyviais varžysis dėl patekimo į didįjį finalą, senjorė į sceną žengs, tiesiogine to žodžio prasme, pasikausčiusi. Pergalės projekte siekianti Nijolė tęsi dar pirmoje laidoje duotą pažadą, jog kiekvieno pasirodymo metu, žiūrovus ji stebins ne tik savo pasirodymais, bet ir pačios sukurtais įvaizdžiais.

Ryškus makiažas, juodos lūpos, dygliuotas antkaklis ir net kelis kilogramus sveriantis metalinis drabužis – tokį ekstravagantišką įvaizdį muzikinėms kovoms paruošė viena ryškiausių Lietuvos senjorių, rašoma spaudos pranešime.

Nijolė Giedraitienė projekte „Lietuvos balsas. Senjorai“

„Pavasarį uždariau savo siuvimo įmonę Londone, kad tik galėčiau grįžti į Lietuvą ir sudalyvauti šiame projekte. Tačiau įgūdžiai juk niekur nedingo. Daviau pažadą, kad scenoje pasirodysiu tik su savo kurtais rūbais ir norėjau nepaleisti savo stiliaus, būti tokia „pankova“ močiute. Todėl nusprendžiau savo suknelę pasisiūti iš odos ir grandinių. Į šitą kostiumą įdėjau labai daug darbo“, - apie savo provokuojantį sceninį įvaizdį pasakoja Nijolė.

Tačiau prie savo drabužio kaukoles, spyglius ir grandines siuvusi Nijolė, scenoje pasirodys su visiškai priešingo stiliaus kūriniu, kuris jau seniai buvo tapęs Nijolės svajone.

Nijolė Giedraitienė projekte „Lietuvos balsas. Senjorai“

„Pirmą kartą dainą „Po mano oda“ išgirdau Jazzu koncerte arenoje. Man šita daina labai patiko ir pamenu, kad tuomet pagalvojau, jog ir aš ją galėčiau dainuoti. Ir lygiai taip pat – galėčiau dainuoti arenoje. Dabar šita svajonė pagaliau išsipildys. Tiesiog pasaka“, - su jauduliu prieš pasirodymą kalba Nijolė.

Tačiau ar toks provokuojantis Nijolės įvaizdis, nesutrukdys atlikti itin jautraus kūrinio prieš „Siemens“ arenoje susirinkusią publiką ir sunkų sprendimą turintį priimti Justiną Jarutį, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)