Tris kartus krūtinę tobulinusi Katryna eteryje atskleidė, kad jos kūne iš viso yra 600 gramų svetimkūnio. „Ir tai yra krūtinė“, – detalizavo ji.

Striptizo klube administratore dirbanti mergina laidoje išsiskyrė iš kitų dalyvių. Ryškių bruožų Katryna vilkėjo kūno linijas išryškinančią suknelę su gilia iškirpte.

LNK laidoje sužibėjusi Katryna

„Tai yra tarsi maratonas. Krūtinė man buvo tobulinta tris kartus. Pirmą kartą krūtinę man tobulino, kai man buvo 19-ika metų. Operacija sėkmingai neįvyko. Nebuvo taip, kad norėjau dar didesnės krūtinės, tiesiog pirmoji operacija baigėsi komplikacijomis. Galbūt per greitai pasirinkau chirurgą, nes noras buvo staigus – noriu ir darau. Komplikacija buvo tokia, kad man apsisuko implantas. Jis buvo lašo formos ir kažkaip apsisuko, ir tai atrodė labai baisiai“, – eteryje prisiminė tamsiaplaukė.

Pasiteiravus, kodėl apskritai vos ką tik mokyklą baigusiai merginai kilo mintis didintis krūtinę, pašnekovė neslėpė, kad įtaką tuomet padarė ją supanti aplinka.

LNK laidoje sužibėjusi Katryna

„Matyt, iš durnumo. Tai nebuvo sprendimas, kurio aš ilgą laiką norėjau ir tai nebuvo kompleksas. Čia buvo labiau aplinkos įtaka. Matai, kad draugės tą daro, bendrauji su tokiais žmonėmis – išeina taip, kad ir aš to noriu.

Tai nebuvo mano klasiokės, turėjau vyresnių draugių, jos buvo vyresnės moterys. Man buvo gražu, todėl įsinorėjau ir pati. Taip ir nubėgau pas pirmą chirurgą. Viskas įvyko greitai ir negražiai. Po pusės metų man ėmė skaudėti, vizualiai krūtinė atrodė negražiai. Ėmiau jaustis prastai, man skaudėjo, tai buvo tarsi uždegimas.

Žinoma, kreipiausi į tą patį chirurgą, bet jis mane ramino, sakė, kad viską galima pataisyti. Galiausiai pasiūlė padaryti pakartotinę operaciją. Jis aiškino, kad mano oda labai išsitampė, pasiūlė įdėti apvalų ir didesnį implantą. Toks buvo jo sprendimas. Aš, būdama malalietka, nežinodama nieko, išsigandusi visos tos situacijos, sakau: „Gerai, darykite kažką“.

Katryna

Tai buvo antras blogas spendimas. Vėl viskas buvo negerai. Implantas ėmė smukti, jis buvo didelis, dėl svorio išsitempė oda. Žodžiu, tragedija. Ir tai padaro moteriai dar daugiau kompleksų. Iš gero sau padariau blogiau. Todėl aš perspėju moteris – šimtą kartų prie tai pergalvokite. Jeigu neturite kažkokių rimtų problemų – geriau susilaikykite nuo šito“, – tikino laidos dalyvė.

Pokalbių šou vedėjas Katrynos paklausė, ar ji gailisi dėl šios operacijos, jauna moteris neslėpė, kad dabar viską darytų kitaip.

„Gailiuosi dėl to, kad aš per skubiai padariau šį sprendimą ir iš pradžių nesusiradau, nepaieškojau gero chirurgo. Man teko kreiptis dėl operacijos ir trečią kartą, jau į kitą mediką, žinoma. Jis pamatė visą šią situaciją, esu jam be galo dėkinga, jis man padėjo, viską sutvarkė. Aišku, teko įdėti didelį implantą, kadangi oda buvo labai išsitampiusi. Dabar yra, kaip yra. Galiu pasakyti, kad esu patenkinta, bet jei grįžčiau į praeitį, nuoširdžiai galiu pasakyti, kad viską daryčiau kitaip“, – kalbėjo ji.

Katryna juokavo, kad gyvenime jai tenka priminti, kur yra jos akys, mat praeiviai dažnai spokso į jos biustą. Nors mergina dirba striptizo klube ji tikina, kad kasdienybėje renkasi kiek kuklesnius drabužius.

Katryna

„Tai pritraukia dėmesio, be abejo. Tu nejauti diskomforto, tačiau pastebi, kad žmonės į tai atkreipia dėmesį. Realiame gyvenime aš stengiuosi pridengti krūtinę, kad nebūtų per daug to dėmesio, jog nešokiruočiau žmonių“, – šyptelėjo pašnekovė.

Pasiteiravus, kokį dažniausią komplimentą jai tenka išgirsti, Katryna nusišypsojo: „Sako, kad gražios akys, tačiau labiausiai žmonės pabrėžia šypseną“.

Laidos vedėjas pastebėjo, kad be išraiškingos krūtinės Katryna turi ir ryškias lūpas.

„Mano lūpos ryškios, bet jos netobulintos. Nė kiek. Dažnai manęs to klausia. Aš tikrai niekada nieko neslepiu, ką esu pasidariusi. Esu pasitobulinusi krūtinę, nosį, turiu dantų estetinį plombavimą, vėriausi skruostus ir veidą pakeliančius siūlus, o lūpų aš neliečiau. Aš iš prigimties esu rusaitė, pas mane genetiškai putlios lūpos. Dažnai manęs to klausia, bet lūpos pas mane nedarytos“, – tikino ji.

Katrynos krūtinės dydis – D. Laidoje specialistas atskleidė, kad įprastai tokio dydžio krūtinės didinimas Lietuvoje atsieina nuo 2500 iki 4000 eurų. Viskas priklauso nuo specialisto, klinikos ir kitų niuansų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)