Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, Goda dirba fotomodeliu, todėl turi atrodyti nepriekaištingai. Tačiau po dviejų gimdymų Godos krūtinė prarado formą, dėl to moteris pradėjo kompleksuoti.

Apie bėdas, papasakotas LNK televizijos laidoje KK2, išgirdo plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis ir pakvietė Godą kartu su vyru Evaldu atvykti konsultacijai. Apžiūros metu Godai buvo parinkti dviejų dydžių implantai.

Evaldas Petrauskas ir jo žmona Goda

Reikiamą dydį išrinko pats Evaldas: „Aš už tai, kad būtų mažesnė. Šitas atrodo apvalus, natūralus, o šitas persirpęs“, – laikydamas rankose dviejų dydžių implantus komentavo boksininkas.

Pasak plastikos chirurgo Sauliaus Vikšraičio, vyrai retai turi tiek drąsos, kiek Evaldas ir dažniausiai konsultacijose nedalyvauja.

„Yra trys porų tipai - vienas, kuomet į konsultaciją atvyksta ir vyras, ir moteris, bet vyras lieka laukti laukiamajame. Antras tipas, kai vyras ir moteris ateina konsultuotis kartu, vyras palaiko, bet sprendžia abu kartu. Ir trečias tipas labai retas, kai vyras reiškia aktyviai savo nuomonę. Bet taip būdavo daugiau nei prieš dvidešimt metų.“

Petrauskų atveju buvo būtent taip – lemiamas žodis priklausė Evaldui.

Kaip boksininkas įtikino žmoną rinktis būtent tokią krūtinę? Viską pamatysite šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., laidoje KK2, per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)