Neseniai keturiasdešimtmetį atšventęs aktorius neslėps, kad bėgantys metai jo negąsdina. „Cha, keturiasdešimt. Žmonės kalba apie kažkokią vyrišką krizę, bet vaikas manyje – labai išraiškingas. Esu spontaniškas, vitališkas, jaunas. Tai – naujas gyvenimo etapas, manęs laukia daug nenuveiktų dalykų. Neturiu laiko svarstyti, ar aš – jau senis“.

Sausio 3 d. kino teatrus pasieksiančioje lietuviškoje komedijoje „Tobulas pasimatymas“ aktorius įkūnys Tomą Vilką – arogantišką laidų vedėją. Jo partnere tapo LRT laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė. „Su Jurgitėle dirbti buvo lengva. Vaidinant, nesvarbu, ar neapykantos, ar meilės sceną, paraleliai turi eiti ir personažo ar kolegos įsimylėjimas. Tai va, Jurkutę įsimylėjau ir buvo lengva“, – pasakos aktorius.

Kaip rašoma spaudos pranešime, žinomas vyras atviraus ir apie mažiau malonias gyvenimo patirtis. „Pirmasis nardymas depresijoje buvo labai gilus, savotiškai tuo mėgavausi. Depresija yra apie tave, jei jautriai priimi aplinką, tave kažkas smukdo, spaudžia į žemę. Bet ją galima priimti kaip pamoką, etapą – sustoti ir pagalvoti, apie ką šis skausmas“.

L. Pobedonoscevas savanoriavo Valakampių socialinių paslaugų namuose. „Man ši unikali diena davė tiek jausmų, kad kažką išgryninti – sunku. Man gera, ramu – buvo daug gražių akimirkų. Tai – man nauja patirtis, unikali diena. Vakar buvo jaudulys, o šiandien nebuvo nei abejonių, nei baimės“, – sakys dieną savanorio kailyje praleidęs L. Pobedonoscevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)