„Dirbti su mama buvo tikrai sunku. Vaikai, juos reikia spausti, lenkti tą medį. Bet nemažai yra ir „sulūžusių“ žmonių ir jų paskui pataisymas labai daug kainuoja“, – „KK2 penktadienio“ laidoje pasakos Gintarė. Muzika šiuo metu jai – daugiau hobis, o visa aistra ir dideli lūkesčiai – naujame kosmetikos versle, - rašoma pranešime spaudai.

Gintarė neabejoja – tikrai bus žmonių, kuriems atrodys, kad ji, nusižiūrėjusi savo mamos, garsios žolininkės Adelės Karaliūnaitės idėją, tampa jos konkurente. Ar tai gresia baisiais šeimyniniais konfliktais?“ „Konfliktų vis tiek visada šeimoje yra. Pradžioje mamai gal ir gali pasirodyti, kad aš – jos konkurentė, bet aš nesu jai konkurentė, nes turiu slaptą kozirį“, – sako naują verslą pradedanti Gintarė.

Kito „KK2 penktadienio“ herojaus, kauniečio verslininko Elijaus Paulausko, vaikystė buvo tiesiog nepakeliamai sunki. „Esu gimęs vienoje pirmųjų Kauno narkomanų šeimoje. Per gyvenimą tikrai daug stebiu žmones, kurie turi tas prastas vaikystes, bet tikrai dar nemačiau nieko tokio baisaus, kaip aš gyvenau“. Elijaus mama buvo sportininkė, krepšininkė, Lietuvos rinktinės narė, kuri įklimpo į narkotikus ir nerado kelio atgal. „Būti nuo narkotikų priklausomų tėvų sūnumi – tas pat, kas būti narkomanu. Visi vengia tavęs, bando atstumti, mėto akmenis, einant gatvėje girdėdavau, kaip tėvai savo vaikams sakydavo: nebendrauk su jais, jie – narkomanai“.

Elijus su siaubu prisimena tą dieną, kai į namus iškviesti gydytojai jiems, trims broliams, pasakė, kad mamai liko vos kelios dienos gyventi ir jos net nevežė į ligoninę. Kai mama mirė, trys broliai 10 metų gyveno vaikų namuose. Nepaisant sudėtingų išgyvenimų, dabar Elijus turi nepaprastai gražią šeimą, sėkmingą verslą ir didelių ambicijų.

Atviromis gyvenimiškomis istorijomis bei pamokomis dalinsis ir kiti „KK2 penktadienio“ svečiai. Pavyzdžiui, turtuolis, įmonės „Lonas“ įkūrėjas Kazimieras Jakutis užmins mįslę apie 38-erius metus trunkančius savo ir žmonos santykius. „Geresnės neradau“. „O ieškojot?“ „Ieškojau, aš gi vyras“. „O ką žmona veikė, kol jūs ieškojot?“. „Laukė, kol aš grįšiu paieškojęs“. Intriguojantys pasakojimai ir atviros pašnekovų išpažintys jau šį vakarą, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“.