Prieš pasirodymą reportaže Tomas atskleidė, kad paskambino D. Motvydo žmonai paklausti patarimo dėl šio šeštadienio pasirodymo, rašoma spaudos pranešime.

„Mes su Veronika esame kolegos šokėjai, pažįstami ir aš pasiklausiau, ar tinka stilius, ji man davė gerų patarimų“, – šypsodamasis pasakoja vaikinas.

Tomas pripažino, kad didžiausias iššūkis yra atlikėjo balsas: „Donatas vienas profesionaliausių Lietuvos dainininkų, jis turi labai aukštą, šviesų vokalą ir apskritai platų diapazoną, taigi man teko keisti tam tikras savo balso spalvas, kurios yra natūraliai tamsesnės. Judesiai man įkandamas riešutėlis, bet judėti dainuojant – iššūkis“, – apie pasiruošimą šiam pasirodymui pasakoja pats jis.

Vaikinas džiaugiasi turėjęs galimybę įsikūnyti į D. Montvydą: „Manau šis atlikėjas turi itin ryškių bruožų, o taip pat yra didelė lietuviškos muzikos istorijos dalis, taigi man tikrai mintyse užsidegė noras pabandyti atkartoti visiems gerai žinomas manieras, balsą, įsijausti dainuojant dainą taip kaip įsijaučia Donatas“, – pasakoja „Muzikinės kaukės“ dalyvis.

Paklausus Tomo, kaip jis vertina savo pasirodymą ir dėl ko norėtų pasidžiaugti, vaikinas prisipažino, kad yra kritiškas sau, o šis pasirodymas ne išimtis: „Manau pamatysite geresnių pasirodymų po šio įsikūnijimo. Aš esu stropus žmogus ir man patinka repeticijos, tačiau man reikia daugiau laiko. Savaitės pasiruošimui kartais neužtenka, nes ruoštis reikia ne tik artėjančioms televizijos laidoms, bet ir savo mylimam darbui – įvairiems renginiams, kurių vedėjas esu. Kai daug renginių, pasirodymai kenčia“, – prasitarė vaikinas. Dalyvis neslepia, kad jam svarbus žiūrovų palaikymas ir viliasi, kad nors keli pasirodymai bus verti žiūrovų širdžių.

Tomo Legenzovo įsikūnijimą ir kitų dalyvių pasirodymus galėsite išvysti jau šį šeštadienį, 19:30, per BTV. Jauniausia projekto dalyvė, atlikėja Iglė Bernotaitytė taps dainininke Fergie, atlikėja Donata Virbilaitė virs „Eurovizijos“ laimėtoja Netta, aktorė Aleksandra Metalnikova taps Tina Turner, dainininkė Augustė Vedrickaitė įkūnys Gwen Stefani, atlikėjas Haroldas Šklėrius įsikūnys į grupės „Bi2“ vaidmenį, aktorius Robertas Lenartavičius taps Egidijumi Dragūnu, dainininkė Julija Jegorova įsikūnys į Lietuvos estrados žvaigždę Janiną Miščiukaitę, aktorius Tomas Rinkūnas virs Marijonu Mikutavičiumi, o dainininkas ir aktorius Dominykas Vaitiekūnas taps grupės „Muse“ pagrindiniu vokalistu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją