Pamirštas kūrinio tekstas – viena dažniausiai pasitaikančių situacijų operos solistų kasdienybėje. „Svarbiausia nepasimesti, o pasilinksminti. Kartą pamiršau itališką tekstą, tai dainavau visus itališkus žodžius kokius moku. Kitą sykį pats paklausiau, pats atsakiau – kaip koks beprotis. Žiūrovai tokių situacijų nepastebi", – sakė Liudas Mikalauskas.

Dar vieną linksmą kolegų pokštą L. Mikalauskas prisiminė, kai pirmoje eilėje pasirodymo metu sėdėję bičiuliai rodė, kad jam atsisegęs kelnių užtrauktukas: „Visą pasirodymą jaučiau stresą ir įtampą. Paaiškėjo, kad apgavo. Bet nuo to laiko prieš eidamas į sceną, visada pasitikrinu ar užtrauktukas užtraukas", – sakė jis.

Laidoje dalyvavusi operos primadona, vokalo pedagogė Nomeda Kazlauskaitė – Kazlaus pasakojo, kad savo karjeroje taip pat patyrė įvairių kuriozų. Dainininkė kaip vieną didžiausių netikėtumų prisiminė, kai jai teko vaidinti Dezdemoną V. Šekspyro tragedijoje „Otelas". „Mano Otelas taip įsisiurbė man į lūpas... Pradėjo bučiuoti... Bet taip normaliai.... O aš galvoju: tai nejaugi aš nekaifuosiu?!" – juokėsi scenos primadona. – Visa tai nutinka, nes operos solistai be galo linksmi, įvairiapusiai, kūrybingi žmonės", skelbiama pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją