Projektas „Šok su žvaigžde“ kuriamas pagal originalų britų transliuotojo BBC formatą. Šou veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Visų šokėjų pasirodymus vertina kompetetinga komisija: Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių triskart vicečempionas Justas Kučinskas ir profesionali Lietuvos sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė.

Kiekvienas žiūrovo balsas yra lygiai tiek pat svarbus, kiek komisijos, tačiau šių balsų televizijos ekranuose nematome. Kaip per šį projektą balsavo žiūrovai bus galima išvysti tik finalinėje šokių laidoje.

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Pirmieji parketą savo šokiu išbandė Paulius ir Katerina. 8-ajį šeštadienį pora žiūrovams ir komisijai pristatė tango. Poros ritmingas ir kiek rūstus pasirodymas palydėtas plojimais salėje. Komisija šį numerį įvertino dvejopai. Žiuri gyrė porą už rodomas emocijas, muzikinius akcentus, techniką, tačiau pasigesta kūno kalbos, buvo klaidų. „Kaip studentams pritrūko vienos nakties“, – sakė V. Visockas. Teisėjai porai iš viso skyrė 23 balus.

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Samba – tokį šokį šeštadienį pristatė favoritais laikomi Simona ir Ligitas. Poros emocingas pasirodymas buvo įvertintas teigiamai. Pasak komisijos, jau nuo pirmų muzikos dūžių buvo sukurtas puikus pasirodymas. Linksma energija išlaikyta iki pat numerio galo. Tiesa, pastebėta, kad tobulėti yra kur, pavyzdžiui, kūno judesiuose, juos švelninant. Iš viso teisėjai šiems šokėjams skyrė 25 balus.

Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Jauniausieji projekto dalyviai Paula ir Gedvinas šou žiūrovams pristatė pasodoblį. Ugningas poros numeris nepaliko abejingų, iškart po jo salėje pasigirdo plojimai. „Tai buvo labai gerai. Buvo tai, ko mes ir norime. Emocijos nebuvo suvaidintos, kalbėjo kūnas ir jūs atlikote tyrimą, prisilietėte prie šaknų“, – gyrė J. Kučinskas. Iš viso komisija porai skyrė maksimalų balų skaičių – 30.

Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Ketvirtoji pora šeštadienio vakarą tapo Ugnė ir Lukas, kurie visiems susirinkusiems studijoje ir esantiems prie televizijos ekranų pristatė vieną iš Lotynų Amerikos šokių čia čia čia. „Man labai patiko jūsų numeris. Jis buvo su mintimi, pradžia ir pabaiga. Šokis buvo užvedantis. Patiko, kad atsirado Ugnės kūno darbas“, – teigė V. Visockas. Charizmatiškas poros numeris iš viso surinko 24 balus.

Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Mažiausiai balų iš komisijos pastaruoju metu gaunantis Simas ir Melisa šįkart visiems pristatė Vienos valsą. Pasirodymas buvo įkvėptas pasakos. Komisija gyrė S. Kučo laikyseną ir tobulėjimą, nepaisant to, pastebėta ir klaidų. „Valsas buvo kiek abiturientiškas, iškrentantis iš projekto konteksto“, – neslėpė J. Kučinskas. Pora iš viso surinko 16 komisijos balų.

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Teatrališkieji Austėja ir Edvinas žiūrovams pristatė džaivą. Energingas poros pasirodymas įvertintas teigiamai, tačiau pro komisijos akis nepraslydo klaidos. „Panašu, kad tos savaitės, kurią turėjote, jums nepakako“, – teigė J. Kučinskas. Nepaisant to, žiuri padėkojo, kad kiekvieną šeštadienį Austėja ir Edvinas jiems dovanoja šventę. Iš viso porai pavyko surinkti 22 balus.

Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Paskutinieji parketo slidumą išbandė Pauliaus ir Ainės pora. Jiedu visiems pademonstravo fokstroto žingsnelius. Romantiškas poros pasirodymas sulaukė plojimų ir teigiamų žiuri įvertinimų. Komisija gyrė Pauliaus ir Ainės nuotaiką, muziką, sumanymo perteikimą. „Manau, kad tai buvo vienas gražiausių fokstrotų mūsų projekte“, – apibendrino V. Visockas. Iš viso pora surinko 28 balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)