„Šis variantas mane imponuoja labai stipriai'', - iškart po pasirodymo komentavo Inga. Komisijos narė neslėpė savo susižavėjimo Auguste: „Ką aš labiausiai noriu pagirti tai, kad šios dainos žemą pradžią tu padainavai geriausiai ir tiksliausiai iš visų mano girdėtų Valinskienių. Tu ją padainavai geriau nei tikroji Valinskienė", - nedvejodama dėstė Inga.

Vytenis Pauliukaitis po pasirodymo taip pat liko nustebęs ir šmaikščiai komentavo: „Aš tyliai pasakysiu, tu buvai už ją geresnė" - sakė jis. Žavioji komisijos narė Livija Gradauskienė kaip visada Augustei negailėjo gražių žodžių: „Energetiškai, mieloji, tu kosmosas. Su kokia energija atlikai tuos judesius, tą nosytę raukai, tuos žvilgsniukus mėtai. Kai energetika yra tokia pati, gyvai Valinskienei žiūrint, nu Auguste, tu šaunuolė!", - su šypsena kalbėjo Livija.

Pati atlikėja prieš pasirodymą jaudinosi ir juokavo: „Kai lipi į sceną ir norėdamas įsijausti į dainą, stengiesi kažką įsivaizduoti minioje, o dabar stengsiuosi įsivaizduoti, kad jos nėra", - kalbėjo dalyvė. Mergina neslėpė, kad jaudulys buvo didesnis nei įprastai: „Prieš pasirodymą jau buvau perdegusi su jauduliu, bet labiausiai jaudinausi tą minutę, kai pamačiau ekrane ir supratau, kad reikės ją įkūnyti", - pasakoja mergina.

Paklausta, ar buvo sunku atkartoti I. Valinskienės manieras scenoje, dainininkė atskleidė: „Susiradau vieną vaizdo įrašą ir smulkiai nusiėmiau kiekvieną rankos judesėlį, bandžiau daryti viską identiškai, ką mačiau. Čia buvo tiesiog mintinai iškaltas eilėraštis", - pasakojo Augustė.

Šį šeštadienį per BTV taip pat išvysite renginių vedėją Tomą Legenzovą, kuris taps romantiškuoju Ed Sheeran, jaunatviškoji Iglė virs jaunimo dievaite Rita Ora, dainininkė Donata Virbalaitė tapo grupės „Kazka" vokaliste, aktorė Aleksandra Metalnikova įkūnys Jurgą Šeduikytę, dainininkas Haroldas Šklėrius taps ,,Green Day'' vokalistu, aktorius Robertas Lenartavičius virs Joe Dassin, atlikėja Julija Jegorova taps seksualiąja Madonna, aktorius Tomas Rinkūnas –„Pitbull'', o aktorius ir atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas įkūnys Nijolę Tallat-Kelpšaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)