Ar tai tikslingas išpuolis prieš ją, ar sutapimas, Alna sako negalinti tvirtai pasakyti, tačiau kieme nebuvo paliestas daugiau nė vienas automobilis. Be to, moteris, kuri DELFI žiniomis yra buvusios Seimo narės Aurelijos Stancikienės dukra, sako po tokios lavinos drabstymo purvu viešoje erdvėje iš žmonių, kurie jos nė nepažįsta, sunku abejoti, kad kažkas nusitaikė būtent į ją.

„Pradėjau važiuoti, pajutau, kad mašina keistai krypsta. Jaučiuosi pažeidžiama, niekada anksčiau nieko panašaus nėra buvę. Pamačiusi puoliau verkt“, – sunkiai ašaras tramdyta DELFI pasakojo A. Katinaitė.

Moteris pranešė policijos pareigūnams apie įvykį. Atvykę pareigūnai Alnai padėjo parašyti pareiškimą. Jos žiniomis, netoliese yra miestą stebinčios kameros, tad nepraranda vilties, kad tai padaręs žmogus ar žmonės bus surasti.

„Po kėdžių iššūkio viešojoje erdvėje apie mane paskleista daug dezinformacijos, labai nemalonių komentarų, spaudimo, tad viskas siejasi į vieną „nuotrauką“. Stengiuosi įrodyti, kad aš tikrai esu verta šios vietos. Visgi kurį laiką išvyksiu pagyventi kitur“, – sako Alna.

Apie įvykį teigė žinąs ir projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

„Mes šiandien dirbame su ja studijoje. Nemalonu, kad jai tenka pergyvent tokį dalyką. Nežinau, kodėl tai įvyko, bet mes neturime kada ieškoti kaltininkų. Sekmadienį laukia jos pasirodymas, pirmas tiesioginis eteris ir tai yra lemiamas tiesioginis eteris, kuris lems, ar ji liks, ar ne, nes dabar jau viską lems žiūrovai. Labai nemalonu ir emociškai daug lemia, kai prieš pasirodymą atsitinka tokios nesąmonės. Aišku, kad negali tokie dalykai praeiti šiaip, bet mes tam ir esame, kad ją palaikytume, padėtume atsistoti jai ant kojų“, – atvirauja projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)