Ko jau ko, tačiau teatrališkumo, gebėjimo aštriai ir taikliai kirsti žodžiais, kūrybiškumo, ir charizmos garsiausiam Lietuvos dizaineriui Juozui Statkevičiui nestinga. Nieko stebėtino, vieni Juozo neapkenčia, kiti dievina, tačiau abejingų jam net labai norėdami ko gero nerastumėte, rašoma LNK pranešime spaudai.

Susitikimui prieš interviu Juozas pakvietė į kiek neįprastą vietą – ant ledo.

„Čiuožti išmokau dar vaikystėje, ant užšalusios Neries upės. Jau tuomet į eilę rikiuodavau kiemo mergaites, o tam, kad visos atrodytų vienodo ūgio, į jų kepures pridėdavau sniego“, – pasakoja Juozas.

Dizaineris čiuožti moka puikiai. Juozas ant ledo – simboliška.

Pasiskaičius komentarus po pranešimais, iš tiesų gali pasirodyti, kad pamatęs ant ledo likusį Juozą pasidžiaugtų ne vienas lietuvis.

„Žmonės taip pavydi, kad aš sportuoju, kad sveikai valgau, kad aš dirbu.... Aišku, visi norėtų matyti, kad pasenau, pavargau, kad esu kaip koks senis... O aš kaip geležinis Feliksas. Manęs nepaimsite!”, – teigia dizaineris.

Visas interviu su juo - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20.00 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)