Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Teisėjai šiai porai negailėjo komplimentų už puikų ir išbaigtą pasirodymą. Profesionalai sakė, jog šio vakaro laidą pradėjęs šokis atrodė beveik tobulai ir iki galo išjaustas. Teisėjai jiems skyrė 26 balus.

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Projektui įpusėjus ši pora itin tobulėja, todėl teisėjai juos giria už didžiules pastangas. Komisijos nariai pastebėjo, jogAustėja ir Edvinas savo pasirodymui pasitelkė ir itin daug profesionalių žingsnelių. Su visais komplimentais jie pelnė net 28 balus.

Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Simas Kučas su partnere Melisa Valinovič

Pasadoblį šokusi pora nesulaukė komplimentų. Teisėjai, kaip ir visada, jiems buvo griežti. Choreografijos profesionalai sakė, jog skirti jiems aukštesnius balus dar anksti. Taigi, po išsakytų pastabų jiedu pelnė 13 balų, tačiau ir vėl projekte liko televizijos žiūrovų dėka.

Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė

Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė

Karštą pasirodymą padovanojusi pora sulaukė komplimentų, tačiau, anot teisėjų, iki tobulo pasirodymo dar trūko keletos elementų, kuriuos galima sušokti tik toliau repetuojant. Viso jie pelnė 22 balus.

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Vieni iš projekto lyderių šįkart pelnė ne tik pagyrimus. Ligitas ir Simona iš teisėjų gavo 21 balą. Buvusi atlikėja ir drabužių kūrėja Simona, pasak profesionalų, neturi tokių duomenų ir įdirbio, koks būdingas profesionalams.

Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Estetišką šokį atlikusi atlikėjos ir šokėjo pora buvo pavadinti ir „šventiniais šokėjais“, kurie treniruotėse nešoka taip gerai, kaip pasirodymuose. Nemažai komplimentų atiteko didžiulę pažangą padariusiai Paulai. Komisija jiems skyrė 24 balą.

Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Aistringą tango sušokusi pora savo tikslą pasiekė. Ugnė ir Lukas sulaukė pagyrimo už aistrą, tačiau teisėjams buvo ir akivaizdu, jog temperamentingoji Ugnė pykti iš tiesų nemoka. Tai pripažino ir ji pati, nes, pasak žinomos televizijos laidų vedėjos, pykti ir gyvenime, ir scenoje sunkiausia. Viso jie pelnė 24 balus.

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Paulius ir Katerina šiam vakarui pasirinko džaivą, kurį po spalvingo ir teatrališko pasirodymo komisijos nariai praminė stomotologų džaivu. Tiesa, šiai porai komisijos nariai buvo griežtesni ir aukščiausių balų neskyrė, nors pagyrė už daromą pažangą. Jų pasirodymą įvertino 25 balais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)