Kaip rašoma pranešime spaudai, internete sklindančioje reklamoje skelbiama, kad M. Starkus neva atskleidžia „turto kūrimo paslaptį“. Šis įrašas platinamas iš „Kummuans“ paskyros ir yra remiamas – tai reiškia, kad už didesnę šios reklamos sklaidą tinkle „Facebook“ yra sumokėta.

Tai – ne pirmas atvejis, kai sukčiai savo produktų, veiklos reklamai neteisėtai naudojasi žinomųžmonių atvaizdais. LRT yra informuota apie tokius pranešimus su Editos Mildažytės, daktaro Alvydo Unikausko, žurnalistės Nemiros Pumprickaitės nuotraukomis. Taip sukčiai naudojosi Nijolės Pareigytės, Agnės Jagelavičiūtės atvaizdais.

LRT patikina, kad LRT žiniasklaidos grupėje dirbantys žurnalistai, programų vedėjai nėra niekaip susiję su šia ar kitomis produktų, paslaugų reklamomis, ir kviečia žiūrovus kritiškai vertinti internete plintančią informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)