Visų šokėjų pasirodymus vertino kompetetinga komisija: daugkartinė Lietuvos jaunimo standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionė Eglė Visockaitė, Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių triskart vicečempionas Justas Kučinskas ir profesionali Lietuvos sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė.

Pramoginį projektą veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

DELFI primena, kad praėjusį šeštadienį su šokių projektu turėjo atsisveikinti lyderiais vadinta pora Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis. Kiek anksčiau šou paliko dar viena stipri pora Tadas Gryn ir Ala Karpenko.

Šįkart išlikimo kovoje rungėsi Simo bei Melisos ir Manto bei Karolinos pora. Žiūrovai nusprendė, kad namo keliauti turi pastarieji dalyviai, nors, komisijos nuomone, šeštadienį jie pasirodė tikrai ne prasčiausiai.

Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Pirmieji ant parketo lipo S. Nainė ir jos šokių partneris. Jau kuris laikas kalbama, kad ši pora yra viena realiausių pretendentų nugalėti projektą. Šeštadienį jiedu žiūrovams ir komisijai pristatė ugningą pasodoblį. Komisija pagyrė atliktus poros namų darbus, tačiau pastebėjo ir tai, kad šokiui pritrūko prieskonių, buvo klaidų. Teisėjai dalyviams skyrė 24 balus.

Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Patys jauniausi projekto dalyviai visiems pristatė egzotiškąją sambą. Teisėjai pastebėjo, kad porai šiek tiek pritrūko reikiamų šokio žingsnelių, pasak J. Kučinsko, kai kurie Paulos judesiai pasirodė vulgarūs. Nepaisant to, komisija tikino, kad laikui bėgant šie dalyviai moka stebinti, todėl su nekantrumu laukia malonių staigmenų. Pora iš viso surinko 18 balų.

Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto

Trečioji dalyvių pora pristatė fokstrotą. Švelnus ir lengvas šokis užbūrė komisiją. Nepaisant to, pasak teisėjų, šis numeris nepranoko praėjusio šeštadienio jų pasirodymo, kuris buvo tarsi mažas stebuklas. Mantas ir Karolina pelnė 22 balus.

Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė

Tango žingsneliais projekto mediumą pasitikusi Vaidoto ir Letos pora padovanojo užtikrintą pasirodymą. Komisija apsidžiaugė, kad pora įsiklausė į teisėjų pastabas ir pastebėjo jų progresą. Visi iki vieno sutiko, kad dalyviai pademonstravo tikrąjį tango, kuriuo buvo galima mėgautis. Žiuri porai iš viso skyrė 23 balus.

Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Penktoji vakaro pora komisijai ir žiūrovams atliko aistringąją rumbą. Teisėjai sutiko, kad pasirodyme netrūko nei emocijų, nei tikslių šokių žingsnelių. Tiesa, pastebėta, kad Ugnei retkarčiais reikėtų labiau susikaupti, jog jos kūnas taptų švelnesnis, labiau plaukiantis erdvėje. Komisija dalyviams iš viso skyrė 24 balus.

Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj

Fokstroto ritmu ant parketo sukosi ir Paulius su Katerina. Pora žiūrovams pristatė gana teatrališką pasirodymą, kurį susirinkusieji salėje palydėjo plojimais. Komisija džiaugėsi, kad šie dalyviai parodė, kaip tinkamai išnaudoti erdvę, šviesas. J. Kučinskas šį poros numerį pavadino pačiu geriausiu pasirodymu, kokį jam teko matyti „Šok su žvaigžde“ projekte. Dalyviai surinko 28 balus.

Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Septintoji dalyvių pora žiūrovų ir teisėjų verdiktui pateikė lėtąjį valsą, kurį šokėjai stengėsi pateikti itin jausmingai. Po atlikto numerio Paulius ir Ainė stipriai apsikabino. Pasak E. Visockaitės, šie dalyviai parodė techniškai gerai atliktą valsą, tačiau bendram vaizdui pritrūko spalvų. Kolegei antrino ir L. Chatkevičiūtė, kuri gyrė poros techniką, bet pasigedo emocijų. Ainė ir Paulius pelnė 21 balą.

Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Bene daugiausiai kritikos iš teisėjų projekte gaunantys Simas ir Melisa šeštadienį sušoko kvikstepą. Pora žiūrovams pristatė artistišką pasirodymą. Komisija pastebėjo, kad pora ženkliai patobulėjo. Pasak teisėjų, tai buvo nuotaikingas šokis su puikia emocija, tačiau dalyviams iš komisijos pavyko surinkti tik 17 balų.

Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas

Pasirodymų virtinę „Šok su žvaigžde“ projekte šeštadienį užbaigė Austėjos ir Edvino pora, kurie ant parketo pademonstravo emocingą pasodoblį. J. Kučinskas pastebėjo, kad šie dalyviai scenoje moka sukurti dramą. Tiesa, imta svarstyti, ar tik pora nepradeda kartotis, kadangi šis numeris buvo panašus į ankstesnius. Dalyviams komisija iš viso dovanojo 26 balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)