Tokius laivelius Vilčinskas pirmą kartą pamatė dirbdamas Amerikoje ir užsikrėtė: „Parduotuvėje tokio nenusipirksite. Nusipirksite patį korpusą, dėžę, bet visa kita jau reikia galvoti, konstruoti. Detalės siųstos iš Amerikos, iš Australijos, iš Anglijos.“

Kaip rašoma pranešime spaudai, laivų konstravimo hobis labai brangus. Detalės kainuoja ne vieną šimtą eurų: „Kai pradedi rinkti, tai čia galima padėvėtą automobilį už tiek nusipirkti. Galima išleisti ir 6, ir 10, ir 20 tūkstančių.“

Laivelius Arvydas konstruoja ne dėl grožio. Tikslas – kad sumeistrautas laivas plauktų kuo greičiau. Dabar dainininko laivas pasiekia 104 kilometrų per valandą greitį!

Arvydas Vilčinskas

Tačiau A. Vilčinskas jau galvoja, kaip laivelį patobulinti, kad jis plauktų dar greičiau: „Ateinu siekti kažkokio rezultato. Nėra taip, kad tiesiog papramogauti ir parodyti kitiems. Pasiekiau 104 kilometrus per valandą ir dabar man reikia galvoti, kaip toliau, kaip dar greičiau plaukti“.

Savo laivo bandymus Arvydas atlieka Jonavos miesto tvenkinyje. Ir neseniai patyrė nemalonų nuotykį. Arvydo valdomas laivas nuskendo. Kadangi žaislas labai brangus, Arvydas samdė narus, kad šie laivą ištrauktų. Narai nerado. Tuomet Vilčinskas pasidarė specialus inkarus, sėdo į valtį ir tais inkarais pradėjo braukyti per vandens telkinio dugną. Pamatę šį vaizdą, jonaviečiai pagalvojo, kad žymus dainininkas brakonieriauja ir iškvietė gamtos apsaugą.

„Pasidariau tokius kablius, bandžiau užkabint kažkokiu būdu, tai gavau baudą iš gamtos apsaugos. Jie įtarė, kad žuvį gaudau kabliais, kažkas paskundė“, – nemalonią istoriją LNK laidos KK2 žurnalistams atskleidė dainininkas.

Arvydo Vilčinsko laivo bandymai ir išpažintis apie netikėtai įvykusias skyrybas – šiandien 19 valandą 30 minučių per KK2.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)