„Visiškas kosmosas! Norėjau dar kartą pasižiūrėti filmą. Ateinu, o man kasininkė jau iš tolo šaukia, kad Aršauskas jau nusipirko bilietus į šį seansą. Aš žinau, kad dauguma galvoja, jog filmas „Pats sau milijonierius“ yra Pauliaus Aršausko gyvenimo peripetijų kopija ar ironizacija, tačiau nei aš, nei režisierius Tadas Vidmantas nesistengėme remtis šio visuomenės veikėjo prtotipu ar jo kopijuoti. Vis gi man yra labai smagu, kad mes susitikom būtent čia – kino salėje“, – teigė aktorius.

Tai jau penktoji T. Vidmanto komedija. Šį kartą režisierius kviečia į naują nutrūktgalvišką nuotykį-istoriją, kupiną juokingų nesusipratimų, pikantiškų paslapčių, taiklaus humoro ir nuginkluojančio nuoširdumo.

Pagrindinis filmo herojus – trisdešimt ketverių metų Donatas Pukys. Jis kartu su savo sužadėtine Laurita ir jos madingu šuneliu Gučiu gyvena Kaune. Už Donatą jaunesnė Laurita dirba „Instagram“ modeliu. Tuo tarpu Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kriptovaliutų „fermą“ bei sportinį „Lamborghini“ automobilį. Įvaizdis Donatui – svarbiausias dalykas gyvenime. Būtent dėl to jo ir Lauritos veiduose nuolat spindi šypsenos. Visgi viskas pakrypsta netikėta linkme, kai Donatas sulaukia tėvo skambučio.

Filme vienus pagrindinių vaidmenų atliks gerai žinomi aktoriai – lietuviškų komedijų virtuozas Audrius Bružas ir 2017 m. „Sidabrinės gervės“ apdovanojimą už geriausią antraplanį vaidmenį gavusi Gelminė Glemžaitė, retai kine sutinkamas Vytautas Rumšas vyresnysis ir kiti. Taip pat – visas būrys Lietuvos pramogų pasaulio atstovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)