Jauniausia šio sezono „Muzikinės kaukės" dalyvė – dainininkė Iglė Bernotaitytė. Mergina šiuo metu visiškai atsidavusi muzikai: įrašinėja naujas dainas, ruošiasi koncertams ir, žinoma, „Muzikinės kaukės" pasirodymams. O laisvalaikį leidžia su savo širdies draugu dainininku ir aktoriumi Tadu Juodsnukiu. Pora turi įsigijusi augintinį – šunį, kuriam taip pat tenka skirti daug dėmesio.

Dainininkė Iglė naujojo sezono laidos premjerą jau šį vakarą stebės artimiausių šeimos narių ir mylimojo glėbyje. Iglė atskleidžia, kad šiandien jos tėčio gimtadienis, tad visa šeima susiburs jaukiuose jos tėvų namuose Marijampolėje ir nekantriai lauks „Muzikinės kaukės" premjeros.

Mergina pasakoja, jog priėmusi sprendimą dalyvauti šiame projekte, iš pradžių jautė didelę baimę, tačiau praėjus pirmiesiems filmavimams, labai džiaugiasi pasirinkimu: „Iš pradžių tikrai bijojau, kilo klausimų ir dėl pačių dalyvių: ar nebus įtampos, ar nebus baisu pasakyti žodį. Bet jau po pirmų laidos filmavimų susidarė labai gera nuomonė. Smagu, kad nei pas vieną „neužsiuodžia žvaigždžių ligos." Kol kas į darbą einu kaip į šventę, nes žinau, kad filmavimų metu gerai praleisime laiką", – džiaugiasi jauniausia projekto dalyvė Iglė.

Mergina sako, kad sunkiausios yra repeticijos ir, žinoma, pats įsikūnijimas į atlikėją. Iglė teigia, kad praeina nemažai laiko, kol pavyksta pagauti atlikėjo dainavimo manierą. Kaip dalyviams pavyks įsikūnyti – vertins autoritetinga komisija. Iglei patinka išgirsti kritiką iš svarbių žmonių, mergina sako, jog visada į ją atkreipia dėmesį, tačiau prisipažįsta, kad ne visada yra lengva ją priimti: „Esu jauniausia projekto dalyvė ir kartais pavydžiu kitiems tos storos odos. Atrodo, jog jau sugebu priimti, bet vėl pasirodo, kad dar ne, taigi nėra lengva. Ir maniau, jog labai bijosiu Ingos Valinskienės komentarų, bet iš tikrųjų labiausiai baugu išgirsti Vytenio Pauliukaičio aštrią nuomonę", – prisipažįsta mergina.

Socialiniame tinkle „Instagram" šimtatūkstantinę armiją sekėjų turinti mergina pasakoja, jog dažnai dalinasi vaizdais ir pasakojimais iš „Muzikinės kaukės" filmavimų užkulisių ir sulaukia didelio palaikymo: „Mano sekėjai labai laukia „Muzikinės kaukės", domisi, kada vyks, tad stengiuosi kelti į socialinius tinklus nuotraukas, nes manau, jog kaip ir man, jiems taip pat įdomu, tai kaipgi iš tikrųjų ten viskas vyksta," – šypsosi Iglė. Projekto dalyvė tikisi, kad sekėjai ją labai palaikys.

Atrodo, jog šiuo metu Iglė išgyvena tikrą sėkmės laikotarpį: įrašinėja savo pirmąjį albumą, džiaugiasi atradusi gyvenimo meilę ir be didelių pastangų skinasi kelią į priekį. Mergina atvirauja, kad džiaugiasi kiekviena diena ir, žinoma, neįsivaizduoja jos be muzikos: „Kuo toliau, tuo labiau myliu muziką ir neįsivaizduoju savęs kažkur kitur, todėl visi mano planai sukasi tik apie muziką. Labai noriu išleisti savo albumą ir tikiuosi, kad jis bus ne už kalnų. Negyvenu ateitimi, nes tikiu likimu: kaip duos Dievas, taip ir bus."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)