Kaip įprasta, laidos vedėjas merginoms parengė įvairių užduočių, rašoma spaudos pranešime.

Viena jų – nuotaikingas „drąsos – tiesos” žaidimas su atlikėja Natalija Bunke. Vienas „drąsos” iššūkių Natalijai buvo paskambinti savo artimam žmogui ir pranešti, kad ji laukiasi. Kol kiti laidos dalyviai leipo juokais, Natalija susikaupusi skambino savo draugui Edgarui pranešti šią svarbią naujieną:

Edgaras: Na?
Natalija: Ką darai?
Edgaras: Laukiu tavęs...
Natalija: Jau atvažiavai?
Edgaras: Nu
Natalija: Klausyk, po filmavimo nuvariau į tūliką, pasidariau testą. Teigiamas.
Edgaras: Smagu...

Apie nėštumą Natalija informavo ir buvusį savo vyrą Deivydą Zvonkų. Tiesa, jo apgauti nepavyko. Išgirdęs šią Natalijos „žinią” D. Zvonkus iškart suprato, kad tai pokštas: „Jau vėl turbūt filmuojiesi kokiame šou”…

Kaip ralio čempionei, avint aukštakulnius, seksis įveikti Nemuno žiedo trasą lenktyniniu automobiliu? Ar karate čempionei M. Čiuplytei pavyks vienu pirštu suskaldyti šokolado plytas? Baibos lingvistiniai sugebėjimai: ar įmanoma kalbėti latviškai ir lietuviškai vienu metu? Balerinos K. Tarasevičiūtės iššūkis – baleto pamoka laidos vedėjui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)