kart su projektu teko atsisveikinti Tadui Gryn ir Alai Karpenko. Su šiuo rezultatu nenorėjo sutikti net ir komisijos nariai, kurie sakė, jog šįkart rezultatai nebuvo teisingi.


Geriausiųjų vardas po šios laidos atiteko Simonai Nainei ir Ligitui Bernatavičiui. Ši pora sulaukė daugiausiai simpatijų ir geriausių įvertinimų.

Visų šokėjų pasirodymus vertino Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių triskart vicečempionas Justas Kučinskas ir daugkartinė Lietuvos čempionė bei tarptautinių varžybų prizininkė ir nugalėtoja Eglė Visockaitė.

1. Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis

Ispanišką liaudies šokį pasadoblį pasirinkusi Indrės ir Rolando pora sulaukė teisėjų komplimentų ir pastabų. Gyrę už ekspresiją jie pastebėjo, jog Indrė iki galo neišnaudojo riešų, kurie itin išraiškingi Ispanijos šokiuose. Porai teisėjai skyrė 24 balus.

2. Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj


Ši pora sulaukė priekaištų dėl savo išraiškos, tačiau kartu teisėjai pastebėjo, kad jie atrodo harmoningai. Nepaisant pagyrimų, teisėjai buvo gana griežti ir skyrė jiems 19 balų.

3. Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius

Ši pora sulaukė bene daugiausiai komplimentų už progresą. Teisėjai pastebėjo, kad Simona ne tik itin stengiasi laimėti, tačiau ir pradėjo puikiai dėlioti žingsnelius bei turi pojūtį šokiui. Jiedu pelnė net 27 balus.

4. Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto


Šiai porai teisėjai skyrė 23 balus bei gausybę komplimentų už harmoningą šokį. Mantas ir Karolina savo šokiui pasirinko lietuviškus motyvus. Tai taip pat neliko nepastebėta.

5. Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius

Vos tik grįžusi iš savo medaus mėnesio Ugnė turėjo sušokti samba. Tačiau telefonu konsultavusis su savo partneriu Luku ji nepraleido savo šanso paruošti puikų pasirodymą. Aistringą pasirodymą publikai dovanojusi pora iš komisijos gavo 25 balus.

6. Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Ši šokėjų pora sulaukė bene daugiausiai kritikos. Profesionalus teniso treneris S. Kučas projekte iki šiol yra vertinamas bene prasčiausiais balais. Tačiau komplimentų sulaukė Melisos profesionalumas ir tai, kad nesileidžia partnerio išmušama iš ritmo. Po šio pasirodymo teisėjai pora skyrė 18 balų.

7. Tadas Gryn ir Ala Karpenko


Žinomo aktoriaus ir šokėjos pora sulaukė pastebėjimų, jog jie atrodo tarsi dvi obuolio puselės ir puikiai juda kartu. Partneriui komplimentų negailėjo ir A. Karpenko, kuri sakė, jog su Tadu jaučiasi itin gerai. Deja, tačiau projektą turėjusi palikti pora iš komisijos gavo 24 balus.

8. Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas


Lyrišką dainą savo pasirodymui pasirinkę Paula ir Gedvinas gavo pastabą dėl šokio neatitikimo. Šį vakarą jauniausia projekto pora šoko ne rumbą, o, kaip pastebėjo teisėjai, jiedu šoko modernų šokį. Pora gavo 22 balus.

9. Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas


Ekstravagantišką įvaizdį pasirinkusi pora nustebino ne tik teisėjus, bet ir projekto vedėjus. Už savo pasirodymą jiedu gavo 25 balus ir išdavė, jog kitoje laidoje greičiausiai išvysime vaikus ir Helovinui skirtą pasirodymą.

10. Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė


Vienos valsą gatvės šokio elementais papildę Vaidotas ir Leta sulaukė komisijos narių komplimentų už paliestą aktualią šiuolaikinės visuomenės temą. Savo šokiu kūrybinga pora norėjo parodyti, jog žmonės tampa atitolę ir nemato to, kas svarbiausia. Prasmingas jų šokis tikrai sulaukė dėmesio. Šią porą komisijos nariai įvertino 21 balu.

11. Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė

Reta pora sulaukia komplimentų dėl poveikio ir įtikinamo šokio. Būtent tai pastebėjo teisėjai po P. Stravinsko ir A. Juzėnaitės šokio. Įtaigumu ir išbaigtais judesiais simpatijas pelniusi pora pelnė net 24 balus.

Projekte dėl išlikimo ir geriausiojo titulo toliau lieka kovoti: Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius, Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj, Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto, Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė, Simas Kučas ir Melisa Valinovič, Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)