Ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ dalyvaus tie, kurie dar ne taip seniai mirgėjo televizijos ekranuose, ir buvo geidžiami, tačiau dabar viešame gyvenime jų – nė kvapo, rašoma pranešime spaudai.

„Aš niekada negyvenau taip skurdžiai kaip dabar, ir niekada nebuvau toks laimingas“, - taip teigia kadaise buvęs itin populiaraus legendinio realybės šou „Baras“ dalyvis Robertas Janovskis. Sunku patikėti, bet buteliais meistriškai žongliravęs barmenas jau kuris laikas seka pasakas ir šluosto nosytes vaikams, mat jis – vaikų darželio auklėtojas.

Na, o Kęstutis Matelis, išgarsėjęs kaip Raimundėlis iš humoro grupės „Ambrozija“ juokauja nesijaučiantis dingusiu iš viešumos ir nenulipęs nuo scenos, nes juk – nenumirė.

Šiuo metu kadaise vienas populiariausių humoristų dirba Kupiškio kultūros namuose, o prieš metus jam teko pabandyti ir šiukšliavežio duonos.

Jų istorijos - ketvirtadienio vakarą per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)