Ne kiekvienas šou žiūrovas pastebėjo, kuo Ugnės ir Luko pasirodymas buvo kitoks. Pasirodo, kad antroji ant parketo žengusi pora iš tiesų savo kvikstepą sušoko dar gerokai prieš šeštadienio tiesioginę transliaciją – tiek salėje, tiek namuose šou stebėję žiūrovai ekrane išvydo jau įrašytą judviejų pasirodymą, kurį pora atliko dar lapkričio 12-osios dienos filmavime.

Tai, kad Ugnės ir Luko pasirodymas buvo kitoks akyliausi TV žiūrovai pastebėjo tik tada, kai projekto poros išsirikiavo skelbiant galutinius žiūrovų ir komisijos balsus. Tariant iškritusių dalyvių vardus, salėje buvo apšviestos visos poros, tačiau L. Petkevičius LRT Didžiojoje studijoje stovėjo vienas.


Kiek vėliau Ugnės ir Luko gerbėjai pastebėjo, kad neseniai ištekėjusi TV laidų vedėja šiuo metu yra išvykusi į savo medaus mėnesį. Būtent dėl šios kelionės Ugnei teko per trumpą laiką išmokti net du šokius ir juos nufilmuoti.

„Kadangi sulaukiau labai daug žinučių su klausimais, kaip yra su mano šokiu, manau, atėjo metas prisipažinti. Taip, mes išvažiavę į medaus mėnesį, mes ne Marijampolėje ir net ne Vilniuje. Šį šokį mes sušokome dar praėjusį šeštadienį, bet tai buvo parodyta tik šioje laidoje. Pabaigiame savo atostogas ir lekiame į Lietuvą“, – savo socialiniame tinkle skelbė U. Siparė ir pridūrė, kad jau gyvena sambos repeticijų akimirkomis.

„Turėsime viską pagreitintai išmokti, Lukas retkarčiais atsiunčia žinutę su pastabomis, kaip tai reikia atlikti“, – pridūrė šou dalyvė.

DELFI susisiekė su projektą transliuojančia televizija, kuri patikino, kad slėpti faktą, jog Ugnės ir Luko pasirodymas buvo įrašytas, nėra prasmės.

„Taip, žiūrovai matė jau įrašytą Ugnės ir Luko pasirodymą, kurie jį atliko dar prieš tai buvusioje laidoje. Mums tai buvo žinoma dar gerokai prieš projekto pradžią. Prieš sutikdama dalyvauti šiame šou, Ugnė įspėjo, kad jau turi nusipirkusi kelionės bilietus. Kitą šeštadienį Ugnę tikrai ir vėl išvysime tiesioginės transliacijos metu“, – DELFI kalbėjo LRT atstovė spaudai.

„Toks kartas šiame projekte buvo vienintelis. Mes per daug ir neslėpėme šio fakto, kadangi ir pati Ugnė savo socialiniuose tinkluose dalijosi akimirkomis iš medaus mėnesio. Ji atvirai apie tai kalba, tad mums slėpti tai būtų kvaila. Dėl šios kelionės ji repetavo dvigubai daugiau, kadangi jai reikėjo išmokti net du šokius“, – pridūrė Virginija Bunevičiūtė.

Ugnė į Lietuvą turėtų grįžti šią savaitę, todėl repeticijoms prieš ateinantį šeštadienį taip pat nėra likę tiek laiko, kiek jo turi projekto kolegos.

DELFI primena, kad Ugnės ir Luko kvikstepas praėjusioje laidoje sulaukė gerų komisijos vertinimų ne tik dėl šokio žingsnelių, bet ir dėl aprangos. Pagyros skambėjo ir už puikią nuotaiką, kurią jiedu spinduliavo. Pora iš viso gavo 20 teisėjų balų.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, tapo aišku, kad projektą pirmieji palieka Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnauskas.

Įvertinus trijų savaičių balsus šou lyderiais tapo Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas.

Pasirodymų akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)