Šeima įsikūrė Beleko regione, viename prabangiausių regiono viešbučių, kuriame viešėjo ir pats Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Barakas Obama, jiems skirti išskirtiniai dviejų aukštų apartamentai su nuosava terasa ir baseinu, rašoma pranešime spaudai.

Tačiau ilgai gyventi pakiliomis atostogų nuotaikomis Deiviui neteko – tik atvykus į Turkiją, paaiškėjo, kad jo laukia ypatingas išbandymas. Laidos kūrėjai pranešė, kad šių atostogų metu Deivis perims visus žmonos rūpesčius ir dienas leis su vaikais, o Renata galės tiesiog lepintis visais atostogų teikiamais malonumais.

„Tai nesusipratimas, klaida, neteisingas vertimas!“ – dar griebėsi paskutinio šiaudo Deivis. Tačiau Renata nebenorėjo nieko girdėti: „Čia buvo geriausia, kas gali atsitikti gyvenime”.

Deivis atviravo, kad jis nevaidina super tėčio, iš tiesų jis yra įpratęs, kad Renata viskuo pasirūpina, bet jis džiaugėsi, kad žmona pirmą kartą per 12 metų galės nesirūpinti vaikais, vyru, buitimi, o tik lepintis poilsiu. „Vaikų reikalai, Deivio reikalai, tada mano koncertai, reikia kažkur važiuoti nebelieka laiko“, – atviravo žinoma moteris.

Deivis stengėsi įvykdyti visus nurodymus, tačiau pačiam mirkti vaikiškame baseine – menkas malonumas, tad lyg netyčia prieš filmavimo kameras išsprūsta klausimas: „O gal rytoj yra skrydis atgal? Negi manęs visos tokios atostogos laukia?“.

Grįžusi iš procedūrų, Renata neskuba vyro girti ir žarstyti komplimentų, kaip jis puikiai prižiūrėjo vaikus bei susitvarkė su pirmuoju išbandymu. Po pirmojo klausimo paaiškėjo, kad Deivis pamiršo pasirūpinti vaikų pietumis.

Tačiau tuo tėčio diena dar nesibaigė – vyras turėjo leisti ir vakarą su vaikais, kol Renata su dukra linksminosi viešbučio klube. Vis tik užmigdęs vaikus, dainininkas sukurpė savo planą, kaip rytoj bent dalį dienos išvengs vaikų priežiūros pareigų – visai šeimai dar miegant, anksti ryte jis išeis pramogauti.

Ar tokie poros laukiantys iššūkiai sustiprins žinomos poros santykius, sužinosime jau šeštadienį, 17.25 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)